Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

Језива исповест познате манекенке: "Рекли су ми да морам да трпим силовање ако желим да успем" (ВИДЕО)

Кери Стоун, открила језиве детаље са почетка каријере

1631266000_kero.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /тодаy
Oglas

Славна манекенка, која је ушла у шесту деценију, на једној конференцији за медије која је одржана у Паризу, испричала је све језиве детаље, које је доживела док је радила у агенцији чији је власник био Џералд Марим.

Прочитајте још: Муж је оставио пет дана након што је остала у инвалидским колицима: "Рекли су ми да никада нећу проходати, али ОН је променио све"

Оне ј био један од "ловаца" на талентоване манекенке, а када је са 17 година стигала у Париз, почела је да проживљава пакао.

"Зависила сам од њега"

- Тек сам започињала своју каријеру, а одмах сам била заточена. О Мариу сам зависила за храну, кров над главом и запослење - рекла је Сутонова и објаснила да је одмах знала да ће за узврат морати нешто да да.

- Било ми је дато до знања да морам да трпим злостављање ако желим да наставим да радим. Силовао ме је сваки дан у свом стану, а онда избацио из стана. Касније ме је продавао својим богатим пријатељима, За мене правда није само видети некога иза решетака. Јер многи су Џералди у овој индустрији. За мене то сад значи да видим промене у овој и даље махом нерегулисаној индустрији - рекла је Кери и додала:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas