Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЈЕЗИВО

Када је затруднела није знала чије дете носи: Познату глумицу је отац силовао на дан венчања, а онда су у вези остали још 10 година

Глумица је у својој исповести изнела шокантне детаље инцестуозне везе са својим оцем

1667986053_mekenzi-i-dzon-filips.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Једна од најшокантнијих исповести код Опре Винфри свакако је признање глумице Мекензи Филипс (62) која је признала да је са оцем пуних 10 година била у инцестуозној вези.

Прочитајте још: У затвору је провела ГОДИНУ ДАНА НЕВИНА: Отишла на размену студената, па оптужена за свирепо УБИСТВО

Наиме, њен отац је преминуо 8 година пре њене исповести након које су скрхане биле њене полусестре Чајна и Бижа, али и његова удовица.

"Једном када је наша тајна изашла на видело, све је измакло контроли. Али једино што бих заправо променила јесте начин на који је моја породица за све сазнала. Требало је боље да их припремим за то да ћу све јавно да објавим," рекла је америчка глумица и певачица.,

Она је своје детињство описала као турбулентно, а њено признање да јој је од 11. године давао кокаин, а да су од 19. године били у сексуалној вези згрозила је читаву јавност. Веза је прекинута када је остала у другом стању, а није знала ко је отац детета, тада јој је ''Папа Џон'' платио абортус.

Иначе, Мекензи је језиву тајну открила и 2009. у књизи 'Хигх он Арривал', у којој је написала да ју је отац силовао када је имала 19 година, док су обоје били под утицајем дроге и алкохола. У књизи је писала и да ју је отац силовао ноћ пре њеног венчања и да су се касније добровољно упустили у везу која је трајала десет година, до 1989. када је затруднела, а није била сигурна да ли чека дете са оцем или мужем. Филипс је платио абортус, а Мекензи је открила да након тога није желела да је било ко додирује.

Мекензи се дуго година борила са зависношћу од наркотика, али је успела да се извуче из свега и уреди свој живот, те сада ради у рехабилитационом центру.

Прочитајте још: Затекла вереника и сестру у кревету након што се вратила са посла: Све је снимила камером, а њихова реакција је шокирала све (ВИДЕО)

Ова глумица се прославила у Дизнијевим филмовима ''Америцан Граффити'', ''Оне Даy ат а Тиме"… Њен отац је био чувени "Папа Џон", музичар једног од најпопуларњих бендова тих времена "Мамас анд Папас", те је тако она и доспела у свет шоубиза.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas