Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАДА НОВАЦ НЕ МОЖЕ ДА КУПИ СРЕЋУ: Атина Оназис- муж је бесомучно варао, смрт драге особе никада није преболела, многе трагедије обележиле су њен живот (ФОТО)

Није је заобишло проклетсво породице Оназис

1670069150_profimedia-0696478178-Atina-Onazis-naslovna.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Живот Атине Оназис, упркос пореклу и невероватном богатству које је наследила, био је све- само не бајка.
37-годишња Атина, име је добила по баки, првој супрузи Аристотела Оназиса, најмоћнијег и најбогатијег грчког
бродовласника. 
Њена бака је преминула са 45 година, а са само 24 године, у стравичној авионској несрећи погинуо је и њен ујак Александер, након чега је њен деда Оназис оболео од аутоимуне болести, миастеније гравис.

Фото: Профимедиа

Уз све то, када је имала само три године, од срчаног удара, као последице акутног плућног едема с којим се борила, преминула је њена мајка Кристина, а сама Атина постала је, може се рећи, жртва свог оца Терија Расела, који се свим силама трудио да добије старатељство над њом, како би могао да користи њено наследство.

Прочитајте још: Жена која је 50 година трагала за сином кога су јој одузели: ''КАТОЛИЧКА ЦРКВА ПРОДАЛА ЈЕ МОЈЕ ДЕТЕ'' ( ФОТО/ВИДЕО)

Добро је познато да су се Кристина и Расел растали убрзо након Атининог рођења, након што је Оназисова јединица открила да ју супруг вара и да му је љубавница родила двоје деце, а управо је с њом на крају и одгајао Атину.
Током година, трагедије и несреће у Атинином животу само су се низале. Утеху од свега кроз шта је пролазила пронашла је у коњима и јахању, па се са 17 година уписала и у школу јахања у Белгији, где и упознаје свог будућег мужа. Обзиром да је страствена за јахањем, и да се професионално бавила овим спортом, вест да је изгубила свог коња приликом скокова, јако ју је потресла. Једном приликом је на јахању пала, и сломила карличну кост, због чега је неколико месеци морала да паузира од такмичења. 

Фото: Профимедиа

Али ово није крај. Ни на личном пољу јој нису цетале руже.Велика трагедија се десила у марту 2011. Док су Атина и муж са децом били у Белгији, 36-годишња Сибеле, бивша Алварова девојка с којом је добио ћерку, починила је самоубиство бацивши се са седмог спрата. На профилу на Тwиттеру оставила је поруку свом бившем:

"Нека ти Бог једног дана опрости за све што си радио мени, Атини и деци."

Фото: Профимедиа

Након 11 година брака, ухватила је супруга Алвара де Миранду Нетоа, у њиховом брачном кревету на Флориди, са белгијском манекенком, са којом се наводно виђао осам од 11 година брака са Атином.
То сазнање, које ју је неодољиво подсећало на све кроз што је њена мајка пролазила са њеним оцем, натерало ју је да моментално прекине ту везу. Од тог тренутка започела је једна од ружнијих бракоразводних парница.

Прочитајте још: НАКОН 23 ГОДИНЕ ЖИВОТ ИХ ПОНОВО СПОЈИО: Волели су се и када су били У БРАКОВИМА СА ДРУГИМ ЉУДИМА (ФОТО)

Прича се да је на крају пристао и на износ од 100 милиона долара, као и на део договорен предбрачним уговором - да ће за сваку годину брака добити по милион долара.

О проклетству породице Оназис се годинама говори. Како год било, чињеница је да ни једна наследница није имала лак живот.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas