· · Komentari: 0

KADA NOVAC NE MOŽE DA KUPI SREĆU: Atina Onazis- muž je besomučno varao, smrt drage osobe nikada nije prebolela, mnoge tragedije obeležile su njen život (FOTO)

Nije je zaobišlo prokletsvo porodice Onazis

1670069150_profimedia-0696478178-Atina-Onazis-naslovna.jpg
Photo: Profimedia

Život Atine Onazis, uprkos poreklu i neverovatnom bogatstvu koje je nasledila, bio je sve- samo ne bajka.
37-godišnja Atina, ime je dobila po baki, prvoj supruzi Aristotela Onazisa, najmoćnijeg i najbogatijeg grčkog
brodovlasnika. 
Njena baka je preminula sa 45 godina, a sa samo 24 godine, u stravičnoj avionskoj nesreći poginuo je i njen ujak Aleksander, nakon čega je njen deda Onazis oboleo od autoimune bolesti, miastenije gravis.

Foto: Profimedia

Uz sve to, kada je imala samo tri godine, od srčanog udara, kao posledice akutnog plućnog edema s kojim se borila, preminula je njena majka Kristina, a sama Atina postala je, može se reći, žrtva svog oca Terija Rasela, koji se svim silama trudio da dobije starateljstvo nad njom, kako bi mogao da koristi njeno nasledstvo.

Pročitajte još: Žena koja je 50 godina tragala za sinom koga su joj oduzeli: ''KATOLIČKA CRKVA PRODALA JE MOJE DETE'' ( FOTO/VIDEO)

Dobro je poznato da su se Kristina i Rasel rastali ubrzo nakon Atininog rođenja, nakon što je Onazisova jedinica otkrila da ju suprug vara i da mu je ljubavnica rodila dvoje dece, a upravo je s njom na kraju i odgajao Atinu.
Tokom godina, tragedije i nesreće u Atininom životu samo su se nizale. Utehu od svega kroz šta je prolazila pronašla je u konjima i jahanju, pa se sa 17 godina upisala i u školu jahanja u Belgiji, gde i upoznaje svog budućeg muža. Obzirom da je strastvena za jahanjem, i da se profesionalno bavila ovim sportom, vest da je izgubila svog konja prilikom skokova, jako ju je potresla. Jednom prilikom je na jahanju pala, i slomila karličnu kost, zbog čega je nekoliko meseci morala da pauzira od takmičenja. 

Foto: Profimedia

Ali ovo nije kraj. Ni na ličnom polju joj nisu cetale ruže.Velika tragedija se desila u martu 2011. Dok su Atina i muž sa decom bili u Belgiji, 36-godišnja Sibele, bivša Alvarova devojka s kojom je dobio ćerku, počinila je samoubistvo bacivši se sa sedmog sprata. Na profilu na Twitteru ostavila je poruku svom bivšem:

"Neka ti Bog jednog dana oprosti za sve što si radio meni, Atini i deci."

Foto: Profimedia

Nakon 11 godina braka, uhvatila je supruga Alvara de Mirandu Netoa, u njihovom bračnom krevetu na Floridi, sa belgijskom manekenkom, sa kojom se navodno viđao osam od 11 godina braka sa Atinom.
To saznanje, koje ju je neodoljivo podsećalo na sve kroz što je njena majka prolazila sa njenim ocem, nateralo ju je da momentalno prekine tu vezu. Od tog trenutka započela je jedna od ružnijih brakorazvodnih parnica.

Pročitajte još: NAKON 23 GODINE ŽIVOT IH PONOVO SPOJIO: Voleli su se i kada su bili U BRAKOVIMA SA DRUGIM LJUDIMA (FOTO)

Priča se da je na kraju pristao i na iznos od 100 miliona dolara, kao i na deo dogovoren predbračnim ugovorom - da će za svaku godinu braka dobiti po milion dolara.

O prokletstvu porodice Onazis se godinama govori. Kako god bilo, činjenica je da ni jedna naslednica nije imala lak život.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.