· · Коментари: 1
СТРАШНО

Трагедија! Девојка (22) скочила са 8. спрата како би побегла од НАСИЛНОГ ДЕЧКА (ФОТО)

Скочила да би се спасила

1600078406_devojka.jpg
Фото: Фацебоок /Георгиа Бродрицк

Млада играчица Георгина Бодрик (22) из Аустралије, скочила је са осмог спрата у свом стану у Мелбурну, како би побегла од свог насилног дечка.

Прочитајте још: "Ја сам Јован, имам 11 година, а моја мама се бави "оним": рекао је показујући средњи прст. Онда ми је затражио једно"

Након сазнања да је дечко вара, Георгина се сусрела са разјареним момком, који је након откривања шта ради овој младој играчици иза леђа, кренуо на њу да је бије. У страху је позвала оца,  да дође по њу, али пошто је већ била озбиљна ситуација, бацила се са осмог спрата и пала на ограду, а тело јој је одскочило у оближњи јарак. Пребачена је у болницу и стављена у индуковану кому. 

До пола су јој ампутирали руку, а лекари су јој због повреда задобијених при паду, давали само 10% шансе да преживи. Ипак, на срећу, успела је да се извуче и прође без оштећења мозга. Не сећа се тренутка пре скока, а три недеље су је хранили на сонду и хода помоћу колица. 

Недавно се проговорила о емотивном злостављању које је трпела од сад већ бившег дечка:

- Када бих покушала да га оставим, седео је на улазним вратима и не би ме пуштао из стана - рекла је за аустралијске новине. Породица је покушала да ме упозори јер су могли да виде његове манипулације па их је непрестано кривио за моју несигурност - испричала је ова девојка.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.