Oglas
· · Komentari: 1
STRAŠNO

Tragedija! Devojka (22) skočila sa 8. sprata kako bi pobegla od NASILNOG DEČKA (FOTO)

Skočila da bi se spasila

1600078406_devojka.jpg
Foto: Facebook /Georgia Brodrick
Oglas

Mlada igračica Georgina Bodrik (22) iz Australije, skočila je sa osmog sprata u svom stanu u Melburnu, kako bi pobegla od svog nasilnog dečka.

Pročitajte još: "Ja sam Jovan, imam 11 godina, a moja mama se bavi "onim": rekao je pokazujući srednji prst. Onda mi je zatražio jedno"

Nakon saznanja da je dečko vara, Georgina se susrela sa razjarenim momkom, koji je nakon otkrivanja šta radi ovoj mladoj igračici iza leđa, krenuo na nju da je bije. U strahu je pozvala oca,  da dođe po nju, ali pošto je već bila ozbiljna situacija, bacila se sa osmog sprata i pala na ogradu, a telo joj je odskočilo u obližnji jarak. Prebačena je u bolnicu i stavljena u indukovanu komu. 

Do pola su joj amputirali ruku, a lekari su joj zbog povreda zadobijenih pri padu, davali samo 10% šanse da preživi. Ipak, na sreću, uspela je da se izvuče i prođe bez oštećenja mozga. Ne seća se trenutka pre skoka, a tri nedelje su je hranili na sondu i hoda pomoću kolica. 

Nedavno se progovorila o emotivnom zlostavljanju koje je trpela od sad već bivšeg dečka:

- Kada bih pokušala da ga ostavim, sedeo je na ulaznim vratima i ne bi me puštao iz stana - rekla je za australijske novine. Porodica je pokušala da me upozori jer su mogli da vide njegove manipulacije pa ih je neprestano krivio za moju nesigurnost - ispričala je ova devojka.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas