Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
да се најежиш

Као тинејџерка написала је писмо будућем мужу: Када га је на дан свадбе отворила, није могла да верује шта је пронашла! (ФОТО/ВИДЕО)

Жена је постала хит на друштвеним мрежама након што је поделила једну ствар у вези са њом која „звучи лажно“, али је 100 посто стварна, а све је у вези с писмом које је написала када је била млађа.

1623656274_muz.png
Oglas

На ТикТоку тренутно кружи изазов у ком се позивају сви да поделе која прича из њиховог живота звучи као лаж, али је у ствари истинита. Прочитајте невероватну причу једне кориснице ТикТока, која је доказ да ништа у животу није случајно.

Када су заједно прочитали писмо на дан венчања, нису могли да верују шта су у њему нашли.

Писмо из младости

На дан венчања, открила је сабласну, али невероватну везу између свог новог мужа и писма које је написала као тинејџерка.

У видеу на ТикТок-у невеста, позната само као госпођа Јоункс, објаснила је своју невероватну причу, одговарајући на питање: „Шта у вашој вези звучи лажно, а стварно је?“

Прочитајте још: Удавала десет пута и не жели да стане: (ВИДЕО)

@mrs_younks

##stitch with @malblum True story ##fyp ##loveletters ##married ##couples

♬ original sound - Mrs. Younks

Каже како су кад су биле млађе неке њене пријатељице одлучиле да напишу писма за своје будуће мужеве и мислила је да то звучи као добра идеја.

Тако је написала пар, а затим заборавила на њих, све док није дошло време за венчање када их је пронашла и поклонила свом партнеру на њихов посебан дан.

Један од пратилаца је на ову невероватну причу додао: "Нисам верник, али ово је чудно".

Али када су прочитали оно што је написала као тинејџерка, пре него што су им се путеви укрстили, остали су запањени чудном случајношћу.

Фото: Принтскрин/ТикТок/Мрс_Јоункс

Рекла је: "Дакле, када сам имала око 15 или 16 година, неке девојке у мојој цркви писале су љубавна писма својим будућим мужевима, а ја сам говорила: 'Ох, то је тако добра идеја, и ја ћу то урадити'.

„Тако сам почела да пишем љубавна писма свом будућем супругу, али написала сам само два, а затим сам заборавила на то. Залепила сам их у свеску и више их никада нисам погледала.

Прочитајте још: Партизани стрељали брата МЕШЕ СЕЛИМОВИЋА због "крађе": А да су знали зашто је то урадио, умрли би од стида! (ФОТО)

Фото: Принтскрин/ТикТок/Мрс_Јоункс

Дан венчања

„Али када смо се супруг и ја венчали 2017. године, сетила сам их се и предала их мужу као поклон, а на једном од писама написала сам опскурни библијски стих који сам пронашла у својој Библији, у питању је био део Наум 1:7.

„Схватили смо да Наум 1: 7 мој муж има истетовирано на руци и то је урадио исте године када сам ја написала та писма.

"Мртва сам озбиљна."

Фото: Принтскрин/ТикТок/Мрс_Јоункс

Хит на Интернету

Видео је од погледан преко два милиона пута и прикупио је више од 553.000 лајкова, са неколико хиљада коментара, а један од њих је и : „Нисам религиозан, али то је чудно“.

@mrs_younks

Reply to @ellalmarr what did I put in the letter? I rambled 😂 ##fyp ##loveletters ##relationship ##couples

♬ original sound - Mrs. Younks

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas