· · Коментари: 0
ХРАБРО

Мајка херој: Након убиства ћерке, одлучила је да правду узме у своје руке (ВИДЕО)

Још једном је доказано да су мајке спремне на све када су деца у питању

1608303667_jutjub.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ МИЛЕНИО

Миријам Родригез, 2012. године, преживела је породичну трагедију, када јој је 20- годишња Карен Алехандра Салинас Родригезћерка отета на североистоку земље.

Прочитајте још: Победила је рак материце, сад у 107. години и корону, а њено детињство је чиста ТУГА (ВИДЕО)

Група наоружаних младића киднаповала је девојку, тако што су упали у њена кола и одвезли се у непознатом правцу. У почетку су тражили одтуп од неколико хиљада долараа, али су њени остаци пронађени две године касније на једном ранчу.

Очајна мајка, одлучила је да ствар узме у своје руке и сазна ко јој је убио мезимицу. Мирјам је одлучила да промени изглед и име, како би се приближила картелу у потрази за информацијама. Чак је и измишљала изговоре како би упознала њихове породице и најнормалније пита "баке и рођаке који ништа не сумњају" о адресама људи.⁠ Једна од њених мета, био је и цвећар кога је јурила годинама а након што је сазнала информације о његовој локацији, Миријам га је пронашла близу мексичко-америчке границе, где је продавао наочаре за сунце.

Када га је пронашла, почео је да бежи, али Миријам више није презала ни од чега, већ га је сат времена држала на нишану, уз претњу да ће га убити ако направи само један корак. Успела је да најмање 10 чланова картела приведе прави, а један се понудио и да јој помогне у проналаску ћерке за 2.000 долара. Један полицајац јој је чак помагао у потрази за главним осумњиченим који је имао надимак "Сама", али је било узалуд јер је напустио град.


2014. године Сама је ухапшен и у полицији је признао све што је знао, тада је и полицију одвео да места трагедије, где се налазило тело од Карен.

Прочитајте још: УБИЛА СЕ МАЈКА ЧЕТВОРО ДЕЦЕ! Обесила се на дечјем рођендану, на зиду ИСПИСАЛА ПОРУКУ (ФОТО)

Ипак, због свега што је сазнала и самим тим се директно замерила картелу, Миријам је убијена 2017. године испред своје куће са 12 метака, а многи су је прогласили за "Мајку храброст".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.