Oglas
· · Komentari: 0
BORBENOST

Pobedila je rak materice, sad u 107. godini i koronu, a njeno detinjstvo je čista TUGA (VIDEO)

Baka iz Minesote je u 107. godini života pobedila koronavirus.

1608214240_22.JPG
Foto: Jutjub/KARE 11
Oglas

Tili Dibing iz Minesote, stara 107 godina, pobedila je kovid 19, od koga je obolela ove jeseni, saopštili su zvaničnici u domu za negu, gde živi od 2015. godine.

Prema njenim rečima, ovo nije prva pandemija koju je preživela. Rođena je davne 1913. godine, imala je samo pet godina kada je pandemija gripa 1918. pogodila njenu porodicu na farmi u Severnoj Dakoti.

Pročitajte još: Bajkovito: Kada Petar Pan zaprosi Vendi, to izgleda ovako (VIDEO)

Pročitajte još: "Osećam se kao da sam dečka prodala za 10 dolara" .... Evo zbog čega je ovoj devojci prodaja preko interneta napravila pakao od života

Tokom života Dibing je pretrpela mnoge gubitke, uključjući smrt nekoliko braće i sestara u detinjstvu i supruga u 80-im. Pobedila je i rak materice u 95. godini.

Pročitajte još: UBILA SE MAJKA ČETVORO DECE! Obesila se na dečjem rođendanu, na zidu ISPISALA PORUKU (FOTO)

Jedini simptom kovid 19, koje Dibing kaže da je imala, bio je umor.

- Ništa u plućima. Rekli su da nema temperaturu. Samo je spavala sve vreme - rekla je njena ćerka Suzan Berk.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas