Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДНК

Мама је жигосана као ПРЕЉУБНИЦА јер не личим на њу, а испоставило се да сам ЗАМЕЊЕНА на рођењу (ФОТО)

Аљона Романова и Гулсина Кудрјакова су имале 38 година када је коначно откривено да су их одгајали погрешни родитељи.

1638877528_dnk.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/НТВ
Oglas

Обe су причалe о својој „болу у срцу“ због тога што им је украдено да заиста познају своје праве породице након што су лекари у совјетској болници 1982. године закачили погрешне ознаке на новорођенчад.

Трагеви у селу

Сада већ одрасла жена, Аљона је испричала да се жена која ју је подигла суочила са бескрајним исмејавањима, чак и од сопственог мужа, да је спавала са другим мушкарцима около.

Прочитајте још: СРПСКА СНЕЖНА ПРИНЦЕЗА: Светлана је прошла пут од ЗЛОСТАВЉАЊА до каријере успешног АЛБИНО МОДЕЛА (ФОТО)

Аљона има изразито азијске црте као и многи људи у планинској сибирској републици Тува која се граничи са Монголијом - међутим њени родитељи су словенски.

Аљону, која води сопствену радњу, одгајала је Валентина Баулина (78), која је заправо биолошка мајка Гулсине, коју је одгајала Васиља Бајмурзина (67).

Фото: Принтскрин/Јутјуб /НТВ: Гулсина и њена биолошка мајка, Валентина Баулина

Аљона се од детињства сећа немилосрдних сеоских шапутања да је Валентина затруднела са њом након што је преварила свог мужа.

„Знала сам да је моја мама, која ме је васпитала, пристојна, али су се приче шушкале од мог рођења. Жене у заједничком купатилу су разговарале о томе и рекле су мојој мами да нисам повукла на њу."

Говорећи о томе како су подле гласине утицале на њу и њену породицу, наставила је: „Мама је то у почетку некако држала у себи.

Фото: приватна архива (лево- Аљона, десно - Гулсина)

У међувремену, Гулсина је била један од ретких чланова њене тамнокосе породице која је имала светлу косу - и осећа се ускраћено за живот који јој је „украден”.

 

Замењене на рођењу

Њена мајка Василија одлучила је да разбије сумњу и контактирала је ДНК емисију на руском каналу НТВ.

„Када сам чула резултате теста, осетила сам огромно олакшање, бризнула сам у плач“, рекла је Аљона.

Последњих година Русија је видела шокантан број замењених беба које су изашле на видело тек деценијама касније, гурнувши оне који су умешани у неописиву агонију.

Девојчице су се први пут среле са 13 година након што је Аљонин отац посетио болницу где су му рекли да у суседном селу има дете које је његов двојник.

Рекла је: „Мој отац је назвао моју мајку, рекао јој ово, а мама ме је однела у болницу и показала је људима који су мом тати рекли за девојчицу која личи на њега."

Мајка јој залупила врата пред носем

Храбра тинејџерка је преузела на себе да покуша да уђе у траг породици у селу Покровка. Али њене наде о срећном поновном окупљању пропале су јер јој је врата пред лицем затворила - као што сада знамо - њена сопствена биолошка мајка.

„Када сам први пут дошла код мајке, њена породица ме није прихватила, избацили су ме. Почела је да виче, није ми веровала и била је нервозна. Васиља је говорила да су све лажи, није веровала у то."

Ипак, она и Гулсина додале су се на друштвеним мрежама - али једва да су комуницирале.

Годинама касније, жене су налетеле једна на другу у Кизилу, граду близу оба њихова села, и склопиле пријатељство.

„Почеле смо да комуницирамо једна с другом и са породицама. Упознала сам се са биолошким оцем, и осталим рођацима, прихватили су ме. Било је очигледно – изгледала сам као они. У том тренутку више се нисам плашила. Боли ме што нисам живела са њима, што их нисам познавала као породицу. Плачем што је прошло толико времена.”

Ово пријатељство их је на крају довело до ТВ емисије која је потврдила оно на шта је Аљона одувек сумњала.

Данас адвокат породица тражи одштету због грешке коју је болница починила и шире причу како се ништа слично не би могло поновити.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas