Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИСПОВЕСТ

Муж је оставио пет дана након што је остала у инвалидским колицима: "Рекли су ми да никада нећу проходати, али ОН је променио све"

Пошто је хитно пребачена у болницу у марту 2015. године, након што ју је ударио кичмени мождани удар, Риона Кели је завршила у инвалидским колицима

1631183606_u-kolicima.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/ рионакеллy_оффициал
Oglas

Доктори су јој рекли да постоји шанса да више никада неће моћи да хода, а само пет дана пошто јој се све ово издешавало, супруг са којим је била 14 година у браку је решио да је напусти.

Прочитајте још: Српски Чилеанац: Једем пуњене паприке и остајем у Србији, јер имате нешто што нема нико! (ВИДЕО)

- Након што ме супруг оставио у болници, моја пријатељица Сара била ми је као члан породице. Бринула се о мојој деци и сви су ме подржавали током опоравка. У то ми је време муж био најпотребнији - рекла је Риона Кели (41) за "Тхе Сун".

Никако није могла да се навикне на живот у колицима

Невољно се присећа како јој је било тешко да се навикне на живот у колицима, а као шлаг на торти, присећа се колико је било тешко бринути се о деци - пошто је Кели имала четворо деце са бившим мужем који ју је оставио саму у најгорем периоду живота.

- Први пут кад сам изашла на улицу у инвалидским колицима, мислила сам да ме сви гледају. Мрзела сам то и мрзела сам себе. Да ми је неко дао избор, окончала бих свој живот, нисам хтела да живим, али нисам то желела да урадим само због деце - рекла је она. Одлазила је свакодневно на разне терапије, а шест година касније заљубила у свог тренера Кита Мејсона (35) који јој је помогао да прохода!

- Вукла сам тело, нисам имала осећај у ногама, но није ме било брига. Ходала сам и то је било битно. У болници сам ојачала, успела да проходам и након четири месеца изашла из болнице. Требало ми је 25 минута за 16 корака, али то сам направила за своју децу - рекла је.

Деца су га у потпуности прихватила

- Мислим да су му чак и захвална што ми је помогао да изађем из колица и поново вратим осмех. Коначно осећам да живим живот какав заслужујем - рекла је Риона која сада, након тешких вежби, може да хода.

Поносна и здрава мајка каже, да јој се срећа осмехнула у љубави, а када је у питању нејн бивши муж, наводно јој је рекао да је хтео развод још пуно пре несреће.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas