Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Рекао је жени да жели развод, а онда се горко покајао због своје одлуке: Била је мртва!

Иако често можемо да прочитамо кроз какав пакао жене пролазе када их мушкарац превари, прича овог човека сигурно вас неће оставити равнодушним

1598268934_pexels-nathan-cowley-897817.jpg
Фото: Пеxелс
Oglas

Упркос томе, што је он тај који је крив за све и који је желео да се разведе од своје супруге због друге, исповест овог човека дирнула је све. Можда ће његова животна прича помоћи некоме, а можда и не, али смо сигурни да ће вас натерати да добро размислите пре него што схватите, да за неке ствари нећете имати поправни.

Прочитајте још: Решите се "давежа": Ево где треба да гледате особу, уколико желите да је натерате да сама прекине разговор! (ВИДЕО)

 

- Када сам те ноћи дошао кући, моја супруга је сервирала вечеру, држао сам је за руку и рекао: имам нешто да ти кажем. Она је села и тихо вечерала. Опет сам посматрао бол у њеним очима. Ођедном нисам знао како да отворим уста, али морао сам да јој кажем да размишљам о разводу. Мирно сам потегао ту тему. Није изгледало као да јој сметају моје речи, уместо вике, тихо ме је питала, зашто?

Желео сам развод

Избегавао сам њено питање, а то је учинило јако љутом. Бацила је сервис на под и почела да виче, ти ниси човек! Те ноћи нисмо причали једно с другим. Она је плакала. Знао сам да је хтела да сазна шта се десило са нашим браком, али тешко да сам ја могао да јој дам одговор који би је задовољио; изгубила је моје срце од Џејн. Нисам је волео више, само сам је сажаљевао.

Са дубоким осећајем кривице, саставио сам споразум о разводу у ком је писало да ће она добити нашу кућу, наш ауто и 30% удела у мојој компанији. Она је погледала папир, а онда га је поцепала на комаде. Жена која је провела са мном 10 година свог живота сада је била за мене странац. Било ми је жао због њеног изгубљеног времена, ресурса и енергије, али нисам могао да вратим све што сам рекао јер сам заиста волео Џејн ужасно јако. Коначно је почела гласно да плаче, а то је оно што сам и очекивао да видим. За мене је њен вапај заправо био нека врста ослобађања. Био сам опседнут са идејом развода неколико недеља већ, а сада је била чвршћа и јаснија.

Плакала је веома гласно, а то је оно што сам желео да видим

Сутрадан, дошао сам кући веома касно и затекао је како пише нешто за столом. Нисам вечерао и отишао сам право на спавање и врло брзо сам заспао јер сам имао "буран" дан са Џејн. Када сам се пробудио, она је још увек писала. Није ме било брига па сам се окренуо и наставио опет да спавам. Ујутру ми је представила своје услове за развод: није хтела ништа од мене, али да јој је потребно месец дана до развода. Затражила је да покушамо за тих месец дана да водимо иоле нормалан живот. Њени разлози су били једноставни: наш син је имао испите у року од тих месец дана, а она није желела да га пореметимо са нашим разводом.

Мислио сам да је полудела због захтева које ми је постављала

То ми је било прихватљиво, али она је имала још нешто више, замолила ме је да се сетим како сам је носио у нашу спаваћу собу након венчања и затражила да је сваки дан током месец дана носим од спаваће собе до улазних врата ујутру. Мислио сам да је полудела, али прихватио сам ове необичне захтеве зарад мира у кући. Испричао сам Џејн шта ми је жена тражила, а она се гласно смејала и мислила да је то апсурдно. Без обзира које трикове покуша мора да се суочи са разводом, рекла је Џејн.

Моја супруга и ја нисмо имали телесни контакт с обзиром да је моја намера за разводом била експлицитно изражена. Дакле, када сам је изнео из собе првог дана, обоје смо били јако неспретни. Наш син је пљескао рукама иза нас и викао тата држи маму у наручју. Његове речи су ме заболеле. Из спаваће собе, кроз дневну собу, а затим до врата, ходао сам више од 10 метара са њом у наручју. Она је само затворила очи и рекла: немој рећи нашем сину о разводу. Климнуо сам главом и осећао сам се помало узнемирено. Оставио сам је испред врата, она је отишла на аутобус, а ја сам возио на посао.

Следећег дана, обоје смо били опуштенији. Она се наслонила на моје груди и могао сам да осетим мирис њене блузе. Схватио сам да дуже време нисам загледао своју жену. Није била млада више, имала је фине боре на лицу, а коса јој је поседела. Ово је жена која је дала своје године мени. Већ код петог и шестог дана, схватио сам да та интимност све више расте. Ништа нисам говорио Џејн о томе. Постало је све лакше и лакше да је носим како је месец пролазио. Можда сам ојачао од ових свакодневних тренинга.

Наш брак је узео свој данак. На тренутак сам се запитао шта сам јој то урадио. Четвртог дана, када сам је подигао, осетио сам као да се вратила интимност

Једног јутра није знала шта да обуче, покушала је са неколико хаљина, али није могла да пронађе ниједну одговарајућу. Онда је уздахнула и рекла: Све моје хаљине су ми велике.Ођедном сам схватио да је постала јако мршава, то је био разлог зашто сам тако лако могао да је носим. Ођедном ми је синуло, она је сахранила толико бола и горчине у свом срцу. Несвесно сам јој помиловао главу. Наш син се појавио у том тренутку и рекао, тата време је да носиш маму напоље. За њега, видевши свог оца који сваки дан носи маму, постало је битан део његовог живота. Моја супруга је показала мом сину да се приближи и загрлила га је чврсто. Окренуо сам главу на другу страну јер сам се уплашио да ћу се предомислити у последњем тренутку. Онда сам је узео у наручје, а њена рука је била око мог врата. Чврсто сам држао њено тело, као на дан венчања.

Њена тежина ме је чинила тужним. Последњег дана када сам је носио једва сам правио корак. Наш син је отишао у школу, ја сам је држао чврсто и рекао, нисам приметио да је нашем животу недостајало интимности. Отишао сам у канцеларију, ужурбано сам изашао и нисам ни закључао ауто. Плашио сам се да ће свако закашњење учинити да се предомислим. Пењао сам се уз степенице, Џејн је отворила врата и рекао сам јој, жао ми је Џејн, ја не желим да се разведем.

Жао ми је, нећу развод

Погледала ме је запањено, а онда ми је додирнула чело: Јел имаш грозницу, рекла је...Преселио сам јој руку са своје главе: Жао ми је, нећу развод. Мој брачни живот је био досадан, вероватно зато што нисам ценио детаље наших живота, а не зато што не волимо једно друго. Сада схватам да од када сам је носио у свој дом на дан венчања требао сам да је чувам док нас смрт не растави. Чинило се као да се Џејн изненада пробудила, ударила ми је јак шамар, а затим залупила врата и заплакала. Сишао сам доле и одвезао сам се. У цвећари сам наручио букет цвећа за моју жену, а продавачица меје питала шта желим да пише на картици. Насмејао сам се и написао, провешћу са тобом свако јутро док нас смрт не растави.

То вече сам стигао кући са цвећем у рукама, осмехом на лицу, трчао сам уз степенице само како бих затекао своју жену у кревету - мртву. Моја супруга се борила са раком месецима, а ја сам био толико заузет са Џејн да то нисам ни приметио. Знала је да ће ускоро умрети и хтела је да ме спаси било које негативне реакције нашег сина у случају да доживи развод, барем у очима нашег сина, ја сам испао вољени супруг. Мали детаљи у вашој вези су оно што је битно. То није ни вила, аутомобил, имовина, новац у банци. То све ствара окружење које погодује за срећу, али не може да вам пружи срећу у себи.

Прочитајте још: Хиљаде девојака љуби његов гроб, а неке су отишле толико далеко да глуме сексуалне односе са статуом! (ФОТО/ВИДЕО)

 

Дакле, нађите времена да будете пријатељ вашем супружнику и чините мале ствари једно другом како бисте изградили интимност и да имате стврно срећан брак. Многи животни неуспеси су заправо начинили људи који нису увидели колико су близу успеха када су одустали - написао је у свом блогу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas