· · Коментари: 0
ШОКАНТНО

Најмлађа МАЈКА у историји човечанства: Дете родила са непуних 6 година (ФОТО/ВИДЕО)

Лина Медина је до своје пете године била као све друге девојчице која је дане проводила у игри и безбрижности.

Лина Медина рођена је 23. септембра 1933. у перуанском граду Тицрапу. Живот ове мале девојчице се у почетку није разликовао од њених вршњака,, све до тренутка када јој је било пет година. Тада се све променило.

Прочитајте још: Мери Смит је кроз гумену цев грашком гађала прозоре и људи су јој плаћали за то. Да ли знате зашто?

Са пет година родитељи је одводе у болницу јер је имала абнормално велики стомак, за који су сви веровали да је циста или тумор, али након прегледа, открили су запањујућу истину - девојчица је била у 7. месецу трудноће!

Доктор који је био задужен за њен случај Гералдо Лозада, одвео ју је у болницу за жене где је потврдио дефинитивну трудноћу. 

Лина је могла да остане трудна због стања који се назива прерани пубертет

Ова девојчица је остала трудна јер је пубертет прошла много раније - са 3 године је добила менструални циклус, а са 4 год. су јој се развиле груди.

Године 1939. она је родила дечака царским резом, природан порођај није долазио у обзир јер девојчица није имала развијену карлицу. Беба је рођена са 2700 грама, добро здравља и она му је наденула име Херардо. Кроз неколико дана су пуштени из болнице.

Не зна се ко је отац детета

Сматрало се да је девојчицу силовао њен отац, који је ухваћен и испитиван, али је на крају пуштен због недостатка доказа. Сама Лина никада није открила ко је отац детета, као ни како је дошло до зачећа. 

Прочитајте још: Болно упозорење мајке којој је син преминуо у четвртој години: "Избаците ово одмах из куће, због ње је мој син мртав"

Херардо је одрастао верујући да му је Лина сестра, но када је имао 10 година ипак је сазнао истину. Живео је до 40 година, када је 1979. изненада преминуо од болести коштане сржи.

Лина је завршила школу и касније је радила као секретарица код лекара који је водио њен случај. Он јој је помогао са школовањем. 

Касније се удала и родила другог сина у 38. години живота. Иако је данас жива, Лина одбија да говори за медије, и не жели да открије идентитет оца њеног првог детета.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.