· · Коментари: 0

НАКОН 23 ГОДИНЕ ЖИВОТ ИХ ПОНОВО СПОЈИО: Волели су се и када су били У БРАКОВИМА СА ДРУГИМ ЉУДИМА (ФОТО)

Пробали су још једном, не знајући где ће их то одвести

1669733202_Untitled.png
Фото: Фацебоок Принтсцреен/ Граце Миглиаццио

Грејс Миљакио (61) и  Џон Хирон (60), први пут су се упознали на журци далеке 1984.године, само неколико дана пре него што је он требао да се врати у родну Аустралију. Сада деле своју романтичну љубавну причу за 'ЦНН Травел'.

Грејс је била у својим раним 20-тим, и тек је дипломирала на факултету. Како би био што дуже са девојком, у коју се тада заљубио, Џон је продужио свој боравак у Америци колико год је могао, али је био приморан да се врати назад када му је виза истекла.
На почетку су успевали да одржавају своју везу на даљину, тако што су писали једно другом писма- јер је ово била једина опција 80тих. Како је требало пар недеља да писма стигну, јер их је делио океан, борили су се да одрже своју конекцију.

Фото: Фацебоок принтсцреен/ Граце Миглиаццио

Прочитајте још: ЕКСЦЕНТРИЧНИ ЏАРЕД ЛЕТО, поред филлмске и музичке каријере, ОСНОВАО СВОЈУ РЕЛИГИЈУ: ''ДА, ОВО ЈЕ КУЛТ!'' (ФОТО)

Колико је младалачка љубав била јака, говори и чињеница да је Грејс утрошила сву своју уштеђевину да купи авионску карту из родног Вашингтона до Аутралије, где је Џон живео. Међутим, њен труд је убрзо поколебао један телефонски позив. Када је Грејс назвала Џона са питањем да ли би требало да дође, тражећи да буде сигурна у своју одлуку, он је ноншалантно одговорио ''уколико желиш''. Грејс је након тога, почела да се прибојава
да ће направити грешку. Она никада није отишла на тај лет.
Џонови пријатељи су инсистирали да ће упознати неког новог, након овога, али он је знао у дубини срца да је изгубио нешто посебно. Њихова веза завршена је када ју је позвао након пар дана.
Грејс се сложила да би требало да виђају друге људе, али је инсистирала да 'не би требало да се венчају ни за кога другог'.
- Никада нећемо волети неког другог, на начин на који волимо једно друго, објаснила је она у интервјуу.

Фото: Фацебоок принтсцреен/ Граце Миглиаццио

Грејс каже да се након свега осетила очајно, 'али је пробала да настави са својим животом'. Искористила је новац који је оставила за пут у Аустралију да купи ауто, и на тај начин осигурала се да неће променити мишљење.

Прошли су месеци, а онда и године. Али, они никада нису заборавили једно на друго. 
-Звао бих понекад, рекао је Џон, једне године сам звао, али она се удала. Онда сам звао опет, а њени родитељи су преминули.
Наставио је да зове периодично, чак и када више није имао њен број. Једном је отишао толико далеко, да је назвао интернационални именик у УС, не би ли јој ушао у траг.

Прочитајте још:  ЛАНА ДЕЛ РЕЈ: Музичка сензација која је ођедном НЕСТАЛА са сцене, погледајте како сада изгледа (ФОТО)

Џон се након неког времена такође оженио, и обоје су добили децу са својим супружницима. Грејс је и поред свега, и даље чувала сва његова писма.
У јануару 2007., он је насумично окренуо Грејсин број, након што се развео од прве жене. На његово изненађење, Грејс се такође недавно разишла од свог мужа. Џон је своју давну љубав питао, да ли би била расположена да се некада чују путем видео позива.
Након што је све технички било сређено, Грејс и Џон били су у могућности да се виде, први пут након 22 године, путем камере. Након што су превазишли иницијалну нелагоду, позиви и видео-четови постали су учестали. Коначно, Џон је предложио да оде у Америку не би ли се уживо поново ујединили. 
Марта 2008., након првог сусрета после дугог низа година, поново су се срели. Иако су били несигурни шта будућност носи за њих, Грејс је посетила Џона у Аустралији, неколико месеци касније.

- Није било могућег сценарија у коме смо могли да замислимо да можемо завршити заједно, удаљени 12,5 миља и прошло је 23 године, Грејс је рекла за 'ДаилyМаил.'
Обзиром да су обоје имали каријере и децу на различитим континентима, нису знали како да изведу да буду заједно. Џон је био тај, који је коначно пресекао, и одлучио да се пресели на други крај света, остављајући децу и породицу, како би могли да буду заједно.
Венчали су се 8 дана, некон што је његов брак финализиран. 

Фото: Фацебоок принтсцреен/ Граце Миглиаццио

- Урадили смо то поред реке, у малом граду где живимо. Градоначелник нас је венчао, иако смо били само нас двоје и двоје пријатеља, било је романтично, као да смо се венчали у Вестминстерској катедрали, присећа се она.
Након тога, повели су сву своју децу на заједнички одмор.
Многи њихови пријатељи кажу да њихова прича подсећа на бајку са срећним крајем, али Грејс наводи да су потешкоће које су доживели првих година биле право искушење, и да би оне саме биле довољне за књигу.

Када су упитани који савет би могли да дају некоме ко је изгубио велику љубав, обоје су се сложили да је 'вредно ризиковања' да се сазна да ли и друга страна осећа исто.

''Верујте да ћете заврштити тамо где припадате, без обзира на ваше грешке, лошем расуђивање, или незрелости. Знајте да никада није касно да откријете где, као и са ким припадате', закључили су они.

 

БОНУС ВИДЕО

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.