· · Коментари: 0
ТРАГЕДИЈА

НЕЗАПАМЋЕН ЗЛОЧИН: Човек УБИО жену, троје деце, а затим и себе због лажног ковид пасоша

Ово је прва слика оца који је упуцао своју младу породицу, а потом и себе након што је ухапшен због коришћења лажног ковид пасоша.

1638964721_0_PAY-Familiendrama-Senzig.png
Фото: Приватна архива

Човек, идентификован само као Дејвид Р., пронађен је упуцан заједно са својом супругом Линдом и њихово троје мале деце - од четири, осам и 10 година. Полиција је у суботу пронашла мужа и његову породицу мртве у Кенигс Вустерхаузену, јужно од Берлина.

Опроштајно писмо

У белешци, човек је рекао да је фалсификовао потврду о вакцинацији за своју жену. Њен послодавац је то сазнао, што је навело пар да се плаши да ће бити ухапшени и изгубити децу, рекао је тужилац Гернот Бантлеон за Ројтерс.

Прочитајте још: СТРАХОТА! Другарица ТРАГИЧНО НАСТРАДАЛЕ манекенке, преминула 2 недеље након што су обе БАЧЕНЕ ИСПРЕД БОЛНИЦЕ!

Полиција је реаговала на упозорења сведока који су видели беживотна тела у кући. Четрдесетогодишњи отац није био познат полицији, а породица није била укључена у агенције за заштиту деце, рекао је Бантлеон новинској агенцији ДПА.

Ирационалан страх

Према првим извештајима, породица је била у карантину у време инцидента, али је тужилац одбио да потврди.

Додао је да очеви страхови да ће му деца бити одузети нису подржани догађајем или назнакама да је то случај, преноси МоргенПост. Тренутно није јасно када се убиство-самоубиство догодило, јер је Бантлеон сугерисао да се то могло догодити у претходних неколико дана.

Обдукција је тренутно у току и резултати ће бити готови за неколико дана, рекао је он. Случај долази у тренутку када Немачка пооштрава ограничења како би покушала да заустави четврти талас пандемије коронавируса. Од прошлог месеца, запослени су морали да покажу да су вакцинисани, опорављени или негативни на ЦОВИД-19. Закони о припреми или подношењу лажних потврда о вакцинацији такође су примењени пре две недеље.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.