Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Није схватала због чега јој се брак брзо растурио, а онда је убрзо сазнала СУРОВУ истину у НОВИНАМА

Две и по године након развода, сазнала је истину

1646129318_novine.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Никита Морено, схватила је након две и по године од развода, због чега се њен брак распао.

Прочитајте још: Девојка косу није прала ШЕСТ ГОДИНА: Разлог због ког је то урадила је НЕВЕРОВАТАН (ВИДЕО)

Жена је остала запањена сазнањем када је у новинама прочитала да се њен бивши супруг Роберт Палмер, венчао пред 25 људи са Лорен Малин, коју је упознао у њујоршкој теретани, а везу је започео у јануару 2017. године, док су њих двоје још увек били у браку.

Чланак у новинама све јој је разјаснио

Никита је испричала да су према чланку Лаурен и Роберт везу започели док су њих двоје још увек били венчани. А оно што је највише забезекнуло ову жену је чињеница да је изјавио, да никада није био ожењен. Раздвојили су се у марту 2017. а резвели су се званичо 2018. Иако до тада није знала због чега се њен брак распао, чланак у новинама све јој је објаснио.

У саопштењу је детаљно описано како је Роберта и Лаурену повезала љубав према фитнесу. Сетио се како му је 2017. године, Лаурен запала за око због свог феноменалног изгледа и због тога што је била једина жена која је дизала тегове. Након пет месеци, почели су да живе заједно. Две године након забављања, Роберт је запросио Лаурен и венчали су се 2. августа на малој церемонији којој је присуствовало 25 људи.

Према бившој супрузи, њих двоје су се раздвојили два месеца након што је Роберт упознао Лорен. Никита је рекла да су се она и Роберт упознали 2013. године, а да су се венчали две године након тога. Планирали су велико венчање 2017. године, али се то није догодило. Стално је говорио да му треба мало простора, често је путовао пре него што је затражио развод. 

Прочитајте још: "Знали смо шта треба да урадимо": Три цимера су купила стари кауч на распродаји, а оно што је уследило оставило их је БЕЗ ТЕКСТА (ВИДЕО)

 

Након што су приљатељи Никите прочитали чланак, позвали су новине и рекли им да је Роберт већ био ожењен. Исправили су наслов, а Роберт је прокоментарисао да се са бившом женом растао у пријатељским односима и пожелео јој све најбоље.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas