Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПОСЛЕДЊА ЖЕЉА МОГ ПОКОЈНОГ СИНА БИЛА ЈЕ ДА ИМА ДЕТЕ: Водитељка шокирала јавност - ''Ана није моја ћерка, него унука'' (ФОТО)

Шпанска водитељка и глумица Ана Гарсија Обрегон девојчицу је назвала Ана Сандра

1680784248_profimedia-0723596134--1--ZENA-SAA-NASLOVNA.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Шпанска водитељка и глумица Ана Гарсија Обрегон (68), последњих дана нашла се у центру пажње јер се мислило да је уз помоћ сурогат мајке добила ћерку. Она је сада за тамношње медије открила- да јој то није ћерка, већ унука.

Наиме, водитељка је доживела велику трагедију 2020. године када је њен син Алекс преминуо након дуге борбе са раком. Имао је тек 27 година а велика жеља му је била да се оствари као отац. Малена Ана Сандра је зачета полним ћелијама њеног сина које су биле сачуване у крио-комори.

"Ово је била једна од последњих жеља мог сина Алекса, који је силно желео да има дете", рекла је Ана и појаснила како јој је њен син који је 2020. умро од рака, на самртној постељи рекао да има три жеље: покретање фондације против рака, довршавање књиге коју је писао и заснивање породице.

"Сада кад сам испунила последњу жељу свог сина, и сама могу да наставим да живим", изјавила је Ана за шпански магазин Хола! и открила како је поступак покренут одмах након Алексове смрти, али је сурогат мајка имала проблема са зачећем. Поступак је, на крају, био успешан и на свет је дошла малена Ана Сандра.

"Сада кад грлим Ану, осећам се као да поново грлим свог сина. Не желим да се оправдавам за ово што сам урадила, али то могу да схвате само они који су сахранили своје дете. Кад Ана порасте рећи ћу јој да је њен отац био прави херој, и да може да буде јако поносна на њега", рекла је Ана које се сину обратила и емотивним речима.

''Мој Алекс,

Заклела сам ти се да ц́у те спасити од рака и изневерила сам те.
Обец́ала сам ти да ц́у донети твоју ц́ерку на свет и ево је у мом наручју.

Када је загрлим осец́ам неописиву емоцију, јер као да поново грлим тебе

Кунем се да ц́у се бринути о њој бескрајном љубављу коју морам да дам, а ти ћеш ми са неба помоћи.

Ти си љубав мог живота на небу, а твоја ц́ерка је  љубав мог живота на земљи.
Волим те до смрти .
Мама''

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas