· · Коментари: 0
ТУЖНО

Потресна исповест бившег модела Викторије Сикрет: "Годинама сам трепела сексуално злостављање, а приморавали су ме и на дрогу" (ВИДЕО)

Бивша манекенка Бриџит Малком, открила је да бренд има лоп утицај на моделе

1625223693_bridzit.jpg
Фото: Принтсцреен / Инстаграм /бридгетмалцолм

Бриџит је на свом Тик Току испричала, да Викторија Сикрет веома лоше утиче на своје моделе, као и да оснаживање жена приказују као шалу.

Прочитајте још: "Сто долара зато што си кучка и лепа": Исповест спонзоруше која има своје "робове"! (ФОТО/ВИДЕО)

Иако су се годинама суочавали са критикама, ова бивша манекенка изнела је све детаље злостављања које је годинама трпела.

Годинама је трпела сексуално злостављање

Бриџит је открила да јој је здравље било угрожено, јер је нехрањена шетала модним пистама, носећи моделе Викторије Сикрет.

- Пронашла сам грудњак са једне од ревија из 2016. године. Ово је величина 30А, а сада сам на 34Б. Сада ми је тело здраво - рекла је у снимку који је веома брзо постао виралан.

@бридгетмалцолм

тоо литтле тоо лате Вицториа’с Сецрет ##вицториассецрет ##вицториасецретсхоwс ##ЦомплетеМyЛоок ##МyЦолоредХаир

♬ оригинал соунд - Бридгет Малцолм

Она је открила све о поремећају у исхрани, али и да су је агенти терали да користи кокаин, приморавали на секс и непрестано је терали да мршави. Тврди како је један старији мушкарац више пута сексуално злостављао, због чега је патила од депресије.

 

@бридгетмалцолм

ТW: сеxуал харассмент.

♬ оригинал соунд - Бридгет Малцолм

Овај бренд напустила је 2019. године, а данас ради са брендовима који јој уливају сигурност.

 

@бридгетмалцолм

ТW: сеxуал харассмент. Ремембер wхен плаyбоy триед то бе трендy? Лол. Парт 3 уп

♬ оригинал соунд - Бридгет Малцолм

Овај бренд напустила је 2019. године, а данас ради са брендовима који јој уливају сигурност.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.