Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
судбина

Родила сина на поду дневне собе: Тест јој био негативан, а РОДИТЕЉИ мислили да лажира болове како не би ишла у школу

Једна корсница ТикТока поделила је своје несвакидашње искуство

1650537533_freestocks-ux53SGpRAHU-unsplash.jpg
Фото: Унспласх
Oglas

Све је почело једног јутра када је Алексис осетила огромне болове пред одлазак у школу. Она је своју причу одлучила да подели на друштвеној  мрежи ТикТок.

Ова млада девојка испричала је да је током лета осећала симптоме горушице, који је и њена мајка осећала у трдуноћи, али када је урадила тест, испоставило се да је негативан.

Поред тога она се пожалила својим родитељима да осећа јаке болове у стомаку, међутим они су мислили да само покушава да ескивира одлазак у школу.

@алеxисqуеен.x Мy лифе’с лике а соап #фyп #форyоупаге #теенмум #црyптицпрегнанцy #хомебиртх #мотхерхоод ♬ оригинал соунд - анна хеид

Алексис је на крају родила сина на поду дневне собе јер током 9 месеци није знала да је у другом стању.

Прочитајте још: Како данас изгледају прве седморке у историји: "Лекари су ме саветовали да четворо абортирам" (ФОТО/ВИДЕО)

Она је прошла кроз све потешкоће и изазове које пролазе веома младе мајке. Упркос свему томе, ова храбра девојка није одустала од образовања и школовања. Само седам недеља након порођаја се вратила у школу и положила тежак испит.

Свесна је била свог успеха па је рекла:

- Нико не може да каже да то није импресивно - похвалила се она.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas