Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Родитељи децу везивали ЛАНЦИМА, тукли их до КРВИ: Монструозно злостављање завршило се кад је ЈЕДНА ЋЕРКА ПОБЕГЛА (ВИДЕО)

Једна од најјезивијих прича о злостављању

1658154690_dzordan.png
Фото: Јутјуб/принтксрин/ АБЦ Неwс
Oglas

Дејвид и Луиз Турпин своје тринаесторо деце држало је закључане у нехуманим условима. Хорор се окончао када је њихова ћерка Џордан Турпин успела да побегне и све пријави полицији. У том тренутку није умела да састави реченицу како због језивог злосстављања тако и због недостатка школовања. Данас је постала ТикТок звезда, а жели и да постане мотивациони говорник.

Када је успела да побегне из породичне куће у Перису у Калифорнији имала је 17 година. Џордан сада има 21 годину, а 2018. године скочила је са прозора и отишла до полицијског службеника ком је рекла: "Моје две мале сестре су тренутно везане ланцима".

Прочитајте још: Прошла је кроз пакао, сада је у четвртој фази болести: Жена има 11 МЕТАСТАЗА, тврди да је ово довело до рака

 

@јордан_турпин

 

♬ и схип - .

"Управо сам побегла из куће у којој живим у 15-чланој породици. Моје две мале сестре тренутно су оковане", било је прво што је хранра Џордан рекла шерифу. Полиција ју је упитала где су везана њена браћа и сестра, одговорила је да су на кревету и додала да су везани јер су крали храну:

"Мама их није везала само да би била зла. Везани су ланцима јер су украли њену храну".

Преплашена седамнаестогодишњакиња извињавала се полицајцу рекавши да она "никада ни са ким тамо није разговарала".

@јордан_турпин

Хопе еверyоне хас а блесс даy!💜

♬ Цаннибал бy Кесха - рапидсонгс

Приликом разговора била је веома усплахирена јер, како је рекла, њени родитељи не знају да је отишла од куће. Када ју је полицајац упитао да ли узима лекове, одговорила му је зачуђено: "Шта су то лекови?"

Када је полицајац преформулисао питање и објаснио јој, Џордан је одговорила:

"Не. Мислим да никада раније нисам узимала пилулу. Наши родитељи нас злостављају. Злостављају нас".

Након тога, ова храбра девојка показала је полицији слике своје оковане браће и сестара које је кришом снимила.

"Немам доказе за све, али имам доказ да су моје сестре везане ланцима", рекла је.

"Овде можете да их погледате. Видите? То су места на којима их праве", наставила је показујући на модрице за које није знала која се реч употребљава.

"И видите како је прљава? Тако смо прљави. Не купамо се", била је језива исповест девојке.

"Били су оковани због крађе хране. Али су је украли јер су гладни", изговорила је Џордан.

Полиција је ушла у породичну кућу Турпин и спасила још дванаесторо браће и сестара који су имали између 2 и 29 година. Све се то могло видети на објављеним видео снимцима.

Полиција је пронашла двоје деце у ланцима везаних за кревет. Касније су истражитељи открили да су родитељи тукли децу до крви, дозвољавали им да једу једном дневно и да се купају само једном годишње. 

Прочитајте још: Дете родила са са ПЕТ година. Ово је најмлађа мајка у историји човечанства (ФОТО/ВИДЕО)

 

Овај пар, који је цитирао Библију како би оправдао такво монструозно понашање, децу је остављао везану месецима. Није им било дозвољено да вежбају, причали су само у ретким ситуацијама, а било им је забрањено и да се друже.

И старија деца изгледала су знатно млађе због неухрањености и гласа који им је био веома танак.

Дејвид и Луиз ухапшени су и осуђени на доживотни затвор због ужасног злостављања. Изјаснили су се кривим по 14 тачака, који су укључивали окрутност према одраслој особи, окрутност према деци, мучење и бесправно затварање.

Злостављана деца провела су недеље у болници пре него што су била распоређена у хранитељске домове.

Џордан, која је окончала овај хорор, рекла је да су јој се руке тресле док је звала полицију и да је била престрављена.

Њу данас прати више од 475 000 људи, а у опису њеног профила пише: „Волим да помажем другима! Волим да плешем и пишем песме!”

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas