· · Komentari: 0

Dete rodila sa sa PET godina. Ovo je najmlađa majka u istoriji čovečanstva (FOTO/VIDEO)

Sa nepunih šest godina ostvarila se u ulozi majke

1657976193_lina-medina.jpg
Foto: Wikipedia

Lina Medina rođena je 23. septembra 1933. u peruanskom gradu Ticrapu. Život ove male devojčice se u početku nije razlikovao od njenih vršnjaka,, sve do trenutka kada joj je bilo pet godina. Tada se sve promenilo.

Pročitajte još: Prošla je kroz pakao, sada je u četvrtoj fazi bolesti: Žena ima 11 METASTAZA, tvrdi da je ovo dovelo do raka

Sa pet godina roditelji je odvode u bolnicu jer je imala abnormalno veliki stomak, za koji su svi verovali da je cista ili tumor, ali nakon pregleda, otkrili su zapanjujuću istinu - devojčica je bila u 7. mesecu trudnoće!

Doktor koji je bio zadužen za njen slučaj Geraldo Lozada, odveo ju je u bolnicu za žene gde je potvrdio definitivnu trudnoću. 

Lina je mogla da ostane trudna zbog stanja koji se naziva prerani pubertet

Ova devojčica je ostala trudna jer je pubertet prošla mnogo ranije - sa 3 godine je dobila menstrualni ciklus, a sa 4 god. su joj se razvile grudi.

Godine 1939. ona je rodila dečaka carskim rezom, prirodan porođaj nije dolazio u obzir jer devojčica nije imala razvijenu karlicu. Beba je rođena sa 2700 grama, dobro zdravlja i ona mu je nadenula ime Herardo. Kroz nekoliko dana su pušteni iz bolnice.

Ne zna se ko je otac deteta

Smatralo se da je devojčicu silovao njen otac, koji je uhvaćen i ispitivan, ali je na kraju pušten zbog nedostatka dokaza. Sama Lina nikada nije otkrila ko je otac deteta, kao ni kako je došlo do začeća. 

Pročitajte još: Bolno upozorenje majke kojoj je sin preminuo u četvrtoj godini: "Izbacite ovo odmah iz kuće, zbog nje je moj sin mrtav"

Herardo je odrastao verujući da mu je Lina sestra, no kada je imao 10 godina ipak je saznao istinu. Živeo je do 40 godina, kada je 1979. iznenada preminuo od bolesti koštane srži.

Lina je završila školu i kasnije je radila kao sekretarica kod lekara koji je vodio njen slučaj. On joj je pomogao sa školovanjem. 

Kasnije se udala i rodila drugog sina u 38. godini života. Iako je danas živa, Lina odbija da govori za medije, i ne želi da otkrije identitet oca njenog prvog deteta.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.