Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"СЕКС ЛУТКА МИ ЈЕ УКРАЛА ИДЕНТИТЕТ": Инстаграм манекенка шокирана открићем на Интернету (ФОТО)

Џаел Коен Арис (25) рекла је да је једна компанија користила њене слике без пристанка да направи несташну играчку.

1641988081_pjimage---2022-01-12T124738.728.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/yael1c
Oglas

Гошћа јутарње емисије у Британији тврди да је њен лик украден и искоришћен да се направи секс лутка са оценом X.

У ствари, чак су користили њено име и направили су лутку до језиве сличности, чак су убацили и мали младеж који има испод усне.

Без пристанка

Ужаснута манекенка је чак пронашла форум на којем су се њене праве слике користиле за промоцију производа.

Прочитајте још: "НЕ КОРИСТИМ ФИЛТЕРЕ“: Манекенка тврди да Инстаграм стално брише њен налог јер је "САВРШЕНА", па људи мисле да је лажан профил (ФОТО)

Џаел, звезда Инстаграма са више од милион пратилаца, позива да се лутка уклони из продаје и жели да поднесе тужбу против фирме која је производи. Она је рекла да је лутка направљена без њеног пристанка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yael Cohen Aris (@yael1c)

Она је објаснила: „Нисам могла да разумем шта гледам – била је то сексуална лутка на продају. Онда када сам схватила размере тога и шта се дешава... Немам ништа против индустрије секс лутака, али проблем је што су то урадили без мог пристанка и без мог знања. Такође, то је двоструко погрешно јер је повезано са мојим идентитетом. То није само лутка која личи на мене или је инспирисана мноме - никада нису крили чињеницу да је развијена од мене."

Фото: принтскрин/Јутјуб

Године 2019, Џаел је рекла својим пратиоцима на Инстаграму о открићу и фрустрирана је што се још увек продаје.

Била је љута: „Сазнала сам да је велика компанија направила СЕКС ЛУТКУ по мени БЕЗ моје дозволе или мог знања. Не, није шала, то је стварно. Чак су и назвали лутку "Џаел". Још увек сам шокирана, стварно не знам шта да радим."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yael Cohen Aris (@yael1c)

На питање водитеља да ли би прихватила проценат профита од продаје лутке, Џаел је одговорила: „Не, мислим да би пре свега требало да се скине са полица, а онда бисмо можда могли да разговарамо о томе како су ствари кренуле наопако и зашто. Не говорим о надокнади, мислим да је битније извући поуку из ове приче."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yael Cohen Aris (@yael1c)

Екипа емисије је контактирала кинеску компанију која производи ову лутку, али кажу да нису добили одговор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas