Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖЕНА БОРАЦ

"Силовали су ме и злостављали да би ми давали посао": Била је једна од НАЈТРАЖЕНИЈИХ модела 2000-их, а онда је кренуо ПАКАО (ФОТО)

Ники Дубоз је била један од највећих модела раних 2000-их и често је красила насловне стране Максима и Гламура.

1638260916_1886782162.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ тхениккидубосе
Oglas

Али сада у једном интервјуу открива да ју је њен бивши агент охрабривао да буде анорексична и да јој је давао посао само ако је спавала са њим. Дубоз каже да је била „притискана да буде мршавија“ и да њена агенција „није марила за њено ментално или физичко здравље“.

„Била сам модел дуги низ година, веома успешна, и нажалост видела сам најмрачнију страну индустрије“, рекла је она.

"Психолошки штетна индустрија"

Дубоз је додала да се осећала "притиском" од стране директора њене агенције да више пута спава са њим. А када сам то урадила, радила сам више. Али када нисам, посао више није долазио."

Прочитајте још: СМЕНА РОЗЕ ШЕШИРА: Ова жена је ЗБАЦИЛА краљицу Елизабету са чела државе! (ФОТО)

Такође је рекла да је била "дрогирана и силована" на ручку са фотографом који ју је оставио "потпуно трауматизованом".

Резултат наводног злостављања оставио је Дубозову са „поремећајима у исхрани и телесном дисморфијом“.

„Мислим да је агенција за моделе дефинитивно погоршала моје проблеме“, рекла је. Дубоз је моделинг назвала „психолошки штетном индустријом“ рекавши да је највише радила када је била најболеснија од анорексије и нервозе.

„Имала сам само 40 фунти, али сви око мене су то само гламуризовали. Рекли су ми: „Изгледаш тако невероватно, ти си најлепша девојка коју смо икада видели.“

Међутим, Дубоз тврди да је њена агенција само хтела да заради на њој.

„Дозвољавала сам себи да будем у позицији у којој би људи могли да ме контролишу и злостављају.

Борба са зависношћу од секса

Дубозова је 2018. године тврдила да ју је сексуално злостављање које је претрпела од своје мајке претворило у зависницу од секса. Каже да је злостављање почело када је имала око осам или девет година и „ескалирало до моје 13. године“. Дубозову је полиција уклонила из куће њене мајке када је имала 13 година, али она каже да се изборила са траумом окрећући се дрогама и алкохолу пре него што је на крају постала зависница од секса.

„Све сам то урадила на аутопилоту, са обамрлошћу у души коју нисам могла да убијем“, рекла је. Дубозова је додала да је провела свој живот тражећи потврду у модној индустрији. „Како сам постала професионални модел и касније видела како моја каријера расте, искористила сам чињеницу да, 'Ох, моје лице је на насловној страни овог часописа или билборда' или 'Могу да станем у ову величину', да потврдим своју вредност.”

Ники је напустила моделинг индустрију 2012. године након што је њена мајка умрла у саобраћајној несрећи повезаној са алкохолом у 45. години. Она каже да је одлука да оде била зато што је моделинг био „окидач” за њену зависну личност. „Моја каријера је за мене била лажни идентитет“, рекла је Ники и додала да је морала да оде „ако сам желела да оздравим и откријем неку врсту правог идентитета“.

Где је Ники сада?

Тренутно, Ники је оснивач услуге тренирања за опоравак од поремећаја у исхрани под називом Ливе ЕД Фрее. Такође похађа Универзитет Меридиан на докторату из клиничке психологије. Написала је књигу 2016. године под насловом „Опрано: од таме до светлости“, у којој је говорила о својој борби са поремећајима у исхрани, депресијом и сексуалним злостављањем. „Време је да се окупимо и зауставимо злостављање жена у свим индустријама“, рекла је она.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas