Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

ШОК! "Прве брачне ноћи, током секса, изговорио је ОВО! Размишљам да се РАЗВЕДЕМ!"

Прва брачна ноћ за младенце представља најлепши тренутак

1651578365_brak-1.jpg
Фото: Унпласх.цом
Oglas

Након што су изговорили судбоносно "да" и завршили славље са родбином и пријатељима, на ред долази и прва брачна ноћ, која за све младенце представља нешто најлепше.

Прочитајте још: Свака десета жена у МЕНОПАУЗИ напусти посао, а разлог ће вас изненадити

Ипак, ова жена не може се похвалити тиме, јер је своју прву брачну ноћ провела у сузама: - Венчали смо се на Карибима. Било је јако романтично и лепо, све док на ред није дошла прва брачна ноч. Током секса он је изговорио име друге жене! Провела сам остатак вечери у купатилу, плачући - рекла је жена која није откривала своје име.

- Он се сада стално извињава и тврди да то није ништа значило, али ја знам да има пријатељицу која се зове тако како је мене ословио. Мислим да се ништа између њих не догађа, али цело време ми се то врти по глави. Било је грозно.

Чак и када гледам фотографије са венчања, све ми се враћа.Он жели да се претвара као да се ништа није догодило, али ја то не могу - рекла је ова млада.  Психотерапеут коме се обратила, саветовала је ову даму да не треба због тога да буде љута на мужа, већ да проба да се поново веже за њега: 

Прочитајте још: Седам особина које поседују ПАМЕТНЕ ЖЕНЕ: Да ли ви спадате међу ове инспиративне даме?

- Кратк спој у нашем мозгу догађа се без икакве логике, посебно када смо под притиском, а тај дан је заслужан за напетост. Волите га и он воли вас, а и не верујете да вас је преварио. То је све што је важно. Када год помислите на ту ситуацију, почните да размишљате о лепим тренутцима с венчања. Вратите се на почетак. Држите се за руке, љубите, поновно се повежите како бисте вратили страст - рекла је психотерапеут.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas