Oglas
· · Komentari: 0
ZANIMLJIVO

ŠOK! "Prve bračne noći, tokom seksa, izgovorio je OVO! Razmišljam da se RAZVEDEM!"

Prva bračna noć za mladence predstavlja najlepši trenutak

1651578365_brak-1.jpg
Foto: Unplash.com
Oglas

Nakon što su izgovorili sudbonosno "da" i završili slavlje sa rodbinom i prijateljima, na red dolazi i prva bračna noć, koja za sve mladence predstavlja nešto najlepše.

Pročitajte još: Svaka deseta žena u MENOPAUZI napusti posao, a razlog će vas iznenaditi

Ipak, ova žena ne može se pohvaliti time, jer je svoju prvu bračnu noć provela u suzama: - Venčali smo se na Karibima. Bilo je jako romantično i lepo, sve dok na red nije došla prva bračna noč. Tokom seksa on je izgovorio ime druge žene! Provela sam ostatak večeri u kupatilu, plačući - rekla je žena koja nije otkrivala svoje ime.

- On se sada stalno izvinjava i tvrdi da to nije ništa značilo, ali ja znam da ima prijateljicu koja se zove tako kako je mene oslovio. Mislim da se ništa između njih ne događa, ali celo vreme mi se to vrti po glavi. Bilo je grozno.

Čak i kada gledam fotografije sa venčanja, sve mi se vraća.On želi da se pretvara kao da se ništa nije dogodilo, ali ja to ne mogu - rekla je ova mlada.  Psihoterapeut kome se obratila, savetovala je ovu damu da ne treba zbog toga da bude ljuta na muža, već da proba da se ponovo veže za njega: 

Pročitajte još: Sedam osobina koje poseduju PAMETNE ŽENE: Da li vi spadate među ove inspirativne dame?

- Kratk spoj u našem mozgu događa se bez ikakve logike, posebno kada smo pod pritiskom, a taj dan je zaslužan za napetost. Volite ga i on voli vas, a i ne verujete da vas je prevario. To je sve što je važno. Kada god pomislite na tu situaciju, počnite da razmišljate o lepim trenutcima s venčanja. Vratite se na početak. Držite se za ruke, ljubite, ponovno se povežite kako biste vratili strast - rekla je psihoterapeut.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas