Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СВИ СЕ ОКРЕЋУ ЗА ЊОМ: "Момци воле да флертују са мном, али доживе шок када устанем" (ФОТО)

ЖЕНА је испричала како је она главна атракција у ноћном изласку - посебно када устане и мушкарци виде њену висину

1650099931_pjimage--76-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/tamzinleighturner_
Oglas

Тамзин Тарнер, која је транс, добро је позната у клубовима у Единбургу и редовно ћаска уз пиће, али чим устане, све очи су упрте у њу док се народ чуди њеној висини од 1,92 м, а како каже, многе жене су љубоморне на пажњу коју добија.

Дугонога бринета још увек није имала операцију, а естрогенски гелови су већ променили њен изглед и дали јој самопоуздање да изађе знајући да привлачи пажњу.

Тамзин, 20, каже: „Није лоше чак ни са висином. Нико не трепће када седнем, а чим устанем, сваки пар очију је упрт у мене јер сам тако висока. Не мисле сви да је неко ко је висок транс, неки људи мисле, али то зависи."

Прочитајте још: "Tешко је упознати љубав свог живота": Девојка је одлучила да ПУШТА БРАДУ и за то има СНАЖАН разлог (ФОТО)

"Момак са којим сам се недавно виђала имао је 2.10 и имала сам штикле, тако да можете замислити у тренутку када смо ушетали, свима је глава била окренута, то је био највиши пар у граду, без обзира на бар. Прилазе вам људи који кажу да изгледате као манекенка и осећате се добро, а понекад видите људе како тапшу своје пријатеље по раменима. Смешно је када су људи толико узнемирени да то што сте тамо утиче на њих."

Како Тамзин каже, многи мушкарци јој шаљу пиће и хоће да се упознају, али проблем настаје када сазнају да је транс.

„Неким стрејт мушкарцима је непријатно да признају да их може привући неко ко је трансродан и не желе да буду 'преварени'. Пришао си ми јер те привлачим, било да је то пре или након што си сазнао да сам транс, није важно. Нисам имала толико лоших реакција у јавности, више је на интернету и кажу да то није за њих и не могу да их кривим за то, никада не бих осуђивала никога на основу његових преференција."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas