Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Тело познате јужнокорејске инфлуенсерке пронађено у ЈАРКУ замотано у црвени тепих: За њену смрт осумњичен пар ком прети доживотна робија (ФОТО)

Осумњичени пар је признао злочин

1686829453_korejka.png
Фото: Инстаграм/принтсцреен/ловелy_ахyеонг
Oglas

Позната јужнокорејска инфлуенсерка пронађена је мртва и бачена у јарак у Камбоџи неколико недеља након што је одустала од своје каријере на друштвеним мрежама.

Тело БЈ Ахјеонг, К-поп ди-џеја с пола милиона пратилаца, пронађено је 6. јуна прекривено модрицама и замотано у црвени тепих у јарку у покрајини Кандал. Полиција каже да јој је сломљен врат, преноси Даилy Маил.

Камбоџанска полиција ухапсила је и оптужила један кинески пар за "убиство пропраћено мучењем", јер је популарна 33-годишњакиња последњи пут виђена жива у медицинској клиници коју воде.

Лаи Веншао (30) и његова девојка Цаи Хуијуан (39) посведочили су полицији да су бацили тело жене након што је имала нападе и умрла током лечења у њиховој клиници, 4. јуна, наводи се у извештајима. Прети им доживотна казна ако буду проглашени кривима.

БЈ Ахјеонг била је инфлуенсерка за АфреецаТВ, јужнокорејску услугу видео-стриминга, са стотинама хиљада пратилаца на Инстаграму. Према јужнокорејским медијима, њено право име било је Бјун Ах-јеонг, а у марту је на друштвеним мрежама објавила да одустаје од своје инфлуенсерске каријере и објавила да ће "од сад живети као нормална особа".

У уторак је Лим Су-сук, портпарол јужнокорејског министарства спољних послова, рекао да локалне власти истражују "несрећни инцидент".

- Министарство спољних послова правовремено пружа потребну конзуларну помоћ ожалошћеној породици - додао је.

Наиме, полиција је испитала кинески пар који води салон. Тврдили су да је Ах-јеонг умрла у њиховој клиници 4. јуна, мало пре 18 сати, а добила је одређени напад док је примала физиолошки раствор. Наводно су се успаничили и замотали је у црвену простирку, завезали је и стрпали у пртљажник Тоyоте Приус пре него што су се одвезли 80-ак километара даље како би бацили тело на подручју суседне регије.

Упркос наводном признању, полицајци су рекли да настављају да прикупљају доказе и граде случај пре него што пар буде послат на суд.

- У сарадњи с криминалистичким снагама повереника провинције Кандал и покрајинским оружаним снагама, спроводимо истрагу о овом случају бруталног убиства и тражимо све сведоке који су можда видели возило у којем се превози тело - полиција округа Кандал Стунг изјавила је у саопштењу. Наводно, позната инфлуенсерка је била на одмору у Камбоџи с пријатељицом, те се пријавила у клинику спорног пара.

Кад су мештани пронашли њено распадајуће тело бачено у канализацију и замотано у тканину, камбоџанска полиција је испрва мислила да је из Кине и да је жртва трговине људима, уобичајеног злочина за то подручје.

Међутим, жртва је идентификована као Јужнокорејка, туристкиња.

Чини се да је њено тело брутално злостављано и претучено, прекривено модрицама, али власти још увек чекају резултате обдукције како би се утврдио узрок смрти. Полицајци су рекли да истражују да ли је Ах-јеонг претрпела повреде пре него што је умрла или су кости биле сломљене када је већ била убијена. Кинески пар задржан је у притвору док истрага траје.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas