· · Коментари: 0
ТУГА

Тик Ток звезда преминула у 27. години: "Није издржала" (ВИДЕО)

Још једна млада Тик Ток звезда изгубила је битку за живот

1631802809_kesedi.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен

Кесиди Пирсон из Америке, постала је позната на Тик Току, јер је заједно са својим пратиоцима делила све о њеној борби са раком и тиме мотивисала све људе који воде битку за живот.

Прочитајте још: Није као на филму: Људи који су се пробудили из КОМЕ открили како изгледа повратак

Тужну вест објавила је сестра младе Кесиди

- У тренутку смрти поред ње су били њени најближи. Није се мучила. Када би само знала колико ју је људи волело на овој платформи... - рекла је сломљена сестра кроз сузе и захвалила свима на подршци.

Кеседи је својевремено тврдила како је прве промене на младежу на унутрашњој страни бедара приметила у 18. години. Почео је да мења облик, величину и боју, а појавили су се, свраб и сувоћа. Била је млада и није схватала да су то све симптоми меланома па их је игносрисала.

@оххкаyyпее

Тхере wилл бе а слидесхоw видео цоминг соон. Тханк yоу фор алл yоур суппорт. Схе wас ловед. Анд финаллy… гет yоур скин цхецкед.

♬ оригинал соунд - Оххкаyyпее

- Младеж је био величине гумице за оловку, сврбело ме је, био је сув, крварио је ако бих га почешала. Није имао боју и мењао је облик. Имала сам све симптоме - причала је Кесиди. Тврдила је како не може себи да опрости што одмах није нешто предузела.

У то врееме је била трудна па је и то био још један додатни разлог зашто није обраћала пуно пажње на младеж. Каже како није имала здравствено осигурање као и да је одлазак код доктора чекала до своје 21. године.

Промене на младежу приметила у 18. години

Лекари су јој брзо утврдили да се ради о меланому и да има најопаснију врсту рака коже, који се већ проширио на њеном телу. Оа је читаву своју борбу делила са пратиоцима на Тик Току.

- Направили су биопсију младежа, а две недеље касније сам добила дијагнозу, рекли су ми како се ради о меланому трећег степена који се већ проширио на лимфне чворове. Питала сам га шта то значи, јер нисам знала. Рекао ми је да постоји неколико различитих врста рака коже, а меланом је смртоносан и ја сам га имала - причала је Кеседи.

@оххкаyyпее

И хопе тхис ансwерс соме qуестионс! Кееп тхем цоминг!🥰#ГетYоурЈеансОн #дyинг #меланома #фуцкцанцер #СуммерМасхуп

♬ оригинал соунд - Оххкаyyпее

С обзиром да њен онколог јој није дао никакво лечење, годину дана касније меланом је из треће фазе прешао у четврту. Када је одлучила да затражи мишљење другог лекара, сазнала је да мораа да се подвргне низ агресивних третмана.

@оххкаyyпее

Јуст а литтле упдате! Wасн’т феелинг греат yестердаy. Доинг беттер тодаy!#дyинг #меланома #ЦхеwyЦхаттyПетс #МyТеацхерWинс #МицроРавеWитхРони #фyп

♬ оригинал соунд - Оххкаyyпее

- Било је дуго путовање, направили су ми делимичну замену кука, одстранили су ми половину плућног крила, хируршки су ми одстранили део врева, прошла сам два циклуса јемиотераппије и пет различитих циклуса зрачења - испричала је.

Почетком 2021. откривено јој је још седам нових тумора. Како се наводи, да је одмах отишла на лечење, сада би уживала у одрастању свог сина.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.