Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРАГИЧНА ЖИВОТНА ПРИЧА ПРЕЛЕПЕ ГЛУМИЦЕ: Вереник ју је напустио пред венчање, а СИН јој је настрадао са 14 године - умрла је јер јој је срце препукло од туге

Животна прича нестварно лепе глумице никог не оставља равнодушним

1712905699_Foto-Profimedia-alen-delon-i-romi.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Како то углавном бива, већина великих глумица имале су трагичан живот и тешке љубавне приче. Нажалост, ова судбина није заобишла ни заносну Розмари Магдалену Албач, познатију као Роми Шнајдер.

Током своје каријере Роми је прошла све улоге - од наивне принцезе Сиси, до заводнице и иконе авангардих филмова седамдесетих година. Међутим, упркос њеној блиставој каријери, низ трагедија у њеном животу скренуле су је са правог пута.

Изазови су је пратили још од детињих дана. Рођена је у глумачкој породици, а за њену мајку говорило се да је Хитлерова миљеница. Роми је, чак, у једном интервјуу са немачком новинарком открила и мајчину аферу са Хитлером.

"Сигурна сам да је спавала с њим", казала је Роми у разговору за који је молила да остане необјављен.

Њена мајка Магда развела се од свог супруга 1945. године, а затим преудала. На Ромину магичну лепоту није остао имун ни њен очух, који је био заслужан за вођење њене каријере, иако је од њега трпела бројне насртаје.

Ромин затегнут однос са мајком ексалирао је када је упознала свог вољеног Алена Делона.

Према речима Роми Шнајдер, њен први сусрет са Аленом није протекао славно јер, како је тврдила, овај француски лепотан био је врло арогантан. Међутим, као и у свакој филмској љубавној причи, ситуација међу њима се променила на снимању филма када су се заљубили једно у друго.

Имали су изузетно емотивну и страствену везу, на свакој фотографији севали су додири и заљубљени погледи, и убрзо затим Роми је одлучила да напусти Немачку и пресели се код свог драгог у Париз. Међутим, Делонов успех донео му је титулу секс симбола што је са собом носило и приче о бројним неверствима.

Ромина мајка није била фасцинирана избором њене ћерке и инсистирала је да озваниче њихову везу и ступе у брак. Накнадо је откривено да је Магда страховала за Ромино ментално и физичко здравље. Додуше, Ален и Роми се јесу верили током боравка у Швајцарској, али до венчања никад није дошло.

Њихова љубав трајала је пет година, а онда је дошло до неочекиваног заплета. Док се Роми спремала за романтично венчање ― Делон је имао другачије планове.

Након што се вратила са снимања филма "Тхе Процесс" у стану у Паризу, у којем су водили заједнички живот, затекла је букет црних ружа и шокантну поруку на огледалу: "Отишао сам у Мексико с Натали. Не враћам се", написао је Делон.

Ово је био врхунац који је изазвао експлозију емоција и натерао несрећну Роми да себи пререже вене. Срећом, спасили су је на време. Њена слика у јавности била је поражавајућа, а она није крила колико ју је раскид скрхао.

Неколико година касније, утеху је нашла у немачком глумцу и редитељу Харију Мејену, који ни трен ока није оклевао да се разведе и ожени ову филмску диву на врхунцу каријере.

Њихов брак је трајао до 1975. године, да би се врло убрзо удала за писца Данијела Бијасинија, за којег су многи рекли да је био слика и прилика Алан Делона. Међутим, након шест година брака, и ова љубавна прича је добила своју тачку.

Љубавне трагедије нису једине које су пратиле Роми. Преживела је и смрт свог сина Давида, који је са 14 година погинуо након повреде коју је задобио када пререзао феморалну артерију пењући се на оштру ограду. Роми се никад није опоравила од тога, а њено већ нарушено ментално здравље било је трајно пољуљано због чега се одала пороцима.

Десет година након раскида, Делон и лепа глумица поново су се срели на снимању филма "Ла Писцине". Иако се ватра између њих поново распламсала, одлучили су да остану пријатељи и били су то до краја њеног живота. Роми је изненада преминула у својој 43. години.

Званично је преминула од срчаног удара, али постоје спекулације да јој је позлило услед предозирања алкохолом, коме се одала након смрти сина.

"Гледам те изнова и изнова. Желим да те прогутам очима и говорим ти изнова и изнова да никад ниси била тако лепа и смирена. Одмарај. Ја сам ту. С тобом сам научио неколико немачких речи. Ицх лиебе дицх. Волим те. Волим те, моја Пуппелé", биле су последње речи популарног Ален Делона упућене његовој "луткици", које су биле објављене у француском магазину Пари-матцх.

(Курир/ Вогуе.фр)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas