Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТРЕБАЛО ЈЕ ДА БУДЕ НАЈЛЕПША НА СВЕТУ: А онда су јој ЕКСПЛИЦИТНЕ ФОТОГРАФИЈЕ уништиле каријеру

Бернарда Маровт била је једна од најлепших жена бивше Југославије осамдесетих година, многи су јој предвиђали блиставу каријеру, али онда је све кренуло низбрдо.

1699714792_1585457_screenshot-11_ls.jpg
Фото: Принтсцреен/Yоутубе
Oglas

Била је предодређена за успех, годишњи календар за 1982. годину магазина Старт, који је тада замењивао Плејбој, због Бернардиних слика продат је у невероватних 350 хиљада примерака. Постала је Мисс Старта и Мисс Пентхауса пре него што је одлучила да опроба срећу и на самом избору за Мисс.

Бернарда је изабрана за Мисс Југославије на избору у Загребу 1982. године. Иако није прошла у првом кругу за Мисс Хрватске, јер је жири имао неке друге фаворите, упала је на такмичење уместо мисице која је одустала. А ти исти избори лепоте су је прославили, али и уништили у кратком року.

На дан избора за Мисс света објављене су Бернардине голишаве фотографије. Лепа Словенка кажњена је дисквалификацијом, за њу се могло гласати, али није смела да победи.

''Био је, можемо рећи, прави скандал тада јер људи нису навикли, то је било нешто ново, могу рећи изненађење, али онда се навикнеш - кажеш, добро, једном сам то пробала, добро, готово'', испричала је једном Бернарда.

У многим анкетама Бернарда је била проглашена најлепшом мисицом коју је Југославија икада имала.

Међутим, да све не падне у воду, 30 фотографа из разних делова света прогласили су је као Мисс фотогеничности и доделили јој титулу најфотогеничније девојке на свету. Потом је проглашена топ моделом Италије и топ моделом Европе, а на врхунцу каријере зарађивала је 3.000 долара дневно.

Од тада је прошло више од 40 година, а данас је Бернарда потпуно непрепознатљива.

Иако и даље одржава витку линију, године су учиниле своје, па је тако њен одраз у огледалу пуно старији, мада је и даље прелепа, а судећи по њеном Инстаграму Бернарда је и даље у свету моделинга, а заштитни је знак за једну марку накита.

У родној Словенији је отворила школу манекенства, а у Италији има модну агенцију.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas