Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Узбуђени будући младожења ИСТЕТОВИРАО ДАТУМ ВЕНЧАЊА на руци, а онда се догодило НЕМОГУЋЕ (ФОТО)

Мајкл Крејн (37) и његова вереница Линда Браун (42) били су међу десетинама парова који су остали на цедилу када се у понедељак неочекивано затворио хотел у Ланкаширу.

1644508648_1_SWNS_WEDDING_VENUE_001jpgl.jpg
Фото: SWNS
Oglas

Према Ланкашир посту, неки парови су се појавили у хотелу да се суоче са управом и тражили повраћај новца након што су сазнали за затварање, што је навело особље да позове полицију. Мајкл, који је платио 180 фунти да му се пре Божића истетовирају датум и време венчања на левој руци, рекао је да је био шокиран и љут када је сазнао. Рекао је: „Никада у милион година нисмо мислили да ће се угасити“, рекао је. „Прелепа је просторија, имају стару средњовековну салу и када је готова изгледа сјајно. Простор нас је одушевио."

„Али откако смо га резервисали, хотел је два пута престајао са радом. Од почетка је то била ноћна мора. „Они су кривили закључавање, али владине смернице нису говориле да морају да се затворе у то време."

„То не очекујете од хотела који се везује за име као што је Бест Вестерн.“ Пар, који је заједно четири године, издвојио је 4.000 фунти унапред за венчање, које је требало да буде одржано 5. августа. Мајкл, из Ворингтона у Чеширу, рекао је да има породицу која долази из Америке која је такође резервисала боравак у хотелу. Сада се плаши да им ништа од тога неће вратити. Да ствар буде још гора, пре Божића је на левој руци ставио време и датум њиховог венчања, пошто је био толико узбуђен због те прилике.

Прочитајте још: ПОД ПУНИМ ГАСОМ ЗА БЕОГРАД: Жена почела да се порађа усред ноћи, полиција кренула у потеру, а онда је уследио ОБРТ

„Имам много тетоважа, али откако сам прележао корону, не зарастају баш добро, па сам желео да се зацели на време за венчање“, објаснио је он. Пар је успео да закаже венчање за следећи дан на другој локацији, тако да ће време на тетоважи бити погрешно.

Фото: SWNS

Мајкл, који је резервисао место у октобру, рекао је да је пар сазнао за затварање током викенда, након што је приметио Гугл рецензију од некога ко је поменуо вест. „Није нам чак ни речено“, рекао је.

Избезумљени парови суочили су се са особљем хотела у недељу када су се на друштвеним мрежама прошириле вести о скором затварању. Адам Веат (32) и Данијел Сагден (29) такође су требало да се венчају у Парк Холу 7. маја. Будући младожења одјурио је у Парк Хол у недељу увече да му је речено да ће му бити неко на услузи ако се врати у 11 сати следећег дана да понуди објашњења и повраћај новца.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas