Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТНА ДРАМА

ПОД ПУНИМ ГАСОМ ЗА БЕОГРАД: Жена почела да се порађа усред ноћи, полиција кренула у потеру, а онда је уследио ОБРТ

Бојан Ристић из Јакова доживео је неколико невероватних ствари у само пар сати једне зимске ноћи.

1643965867___________________75820220203_121629.jpg
Фото: Принтскрин/Прва
Oglas

Супрузи Александри почео је порођај, и Бојан је "нагазио" гас не размишљајући о последицама. Возио је, како сам каже, несмотрено и преко 120 а у једном тренутку га је приметила саобраћајна патрола.

Полицајци су се дали у потеру и стигли га на семафору, али када су схватили да му се жена практично порађа у колима, упалили су ротацију и испратили га до породилишта Народни фронт. Сачекали су да се Александра породи и онда Бојану уручили казну!

Она се држи за стомак и како каже - боли, и ја нагазим још више. Тако је било, заиста

Ристић је на Првој испричао како се све одиграло и признао да су полицајци Михајло и Бојан "стварно били предобри", а доктор који му је породио жену рекао је да јесте постојала опасност због његове несмотрене вожње, али да не види да је Бојан имао алтернативу због могућих компликација на порођају.

Прочитајте још: "Лабрадор је осетио да имам РАК ДОЈКЕ": Ана тврди да јој је љубимац СПАСАО ЖИВОТ (ФОТО)

"Десило се тако брзо, нисам имао пуно времена ни да размишљам, само да стигнемо на време. Живимо у Јакову, позвали смо доктора и кренули ка породилишту. На аутопуту јесам возио брзо, ненормално, признајем. Уф, боље да не кажем колико сам ишао. Ту где су ме регистровали је брзина била 121", рекао је Бојан и признао да је додавао гас сваки пут када би жена јаукнула да ће се породити.

"Она се држи за стомак и како каже - боли, и ја нагазим још више. Тако је било, заиста. Искрено, да се понови оваква ситуација исто бих поступио. И за своју жену и за комшиницу", рекао је Бојан којег су негде око Комбанк арене уочили саобраћајци.

Момци су сачекали, били су ту, када се све завршило каже ми један од њих - ја морам да добијем твоју личну карту, возачку и саобраћајну дозволу

"Момци из полиције, Михајло и Бојан, стварно су били предобри, ја морам да их поздравим. Колико сам укапирао, ја сам гледао само право, они су негде око Арене мене регистровали. Преко Газеле су ми били на репу, ја сам се искључио и стао на семафору. Увек бих стао на семафору, увек и сваком. Ту је он отворио прозор и питао - шта радиш! Кад је видео моју жену, моментално је упалио ротацију, долазимо испред Фронта, паркирам, не повлачим ручну у том лудило, ауто креће назад, трчим да повучем ручну. Александру уводимо у породилиште. И момци су сачекали, били су ту, када се све завршило каже ми један од њих - ја морам да добијем твоју личну карту, возачку и саобраћајну дозволу. Мора да се пише казна, каже ми да ће сведочити све што треба, да је све видео. Јавио се човек да ми честита, поступили су максимално коректно", рекао је Бојан.

Прочитајте још: Српски сликар никад није преболео супругу ЛОТОС: Венчали се тајно, бежали у Париз, раставила из СМРТ

Др Дејан Павловић, гинеколог који је Александру породио и са сином Савом, и сада са кћеркицом Ксенијом, рекао је да се све одиграло у два сата ноћу. Сложио се да је у питању био врло опасан поступак али је казао да је Бојан, са медицинске стране, поступио исправно јер у случају компликација на порођају не би код куће, или у колима, могао да помогне жени и беби.

"Он апсолутно није имао алтернативу, дао је све од себе. То сада изгледа експлозивно и атрактивно, али наравно да је било и опасно. У случају компликације би Бојан био немоћан, супруга и дете би били изложени опасности. Драго ми је што се све добро завршило и добили су здраво дете", рекао је доктор.

"Његова жена се породила у наредних пет минута од изласка из аутомобила. Апсолутно! Бојанова супруга није ни прошла пријем, јер је дежурна екипа одлично одреаговала и спровела је у салу, и тамо је завршен порођај", рекао је др Павловић.

(Мондо)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas