Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ТУГА

(УЗНЕМИРУЈУЋ ФОТО) Потресно: Мајка НАМИРИСАЛА да јој ћерка има рак, убрзо је сазнала СТРАШНЕ ВЕСТИ

Родитељкса љубав је јача од свега

1599552457_devojcica-1.jpg
Фото: Илустрација Фацебоок/Схарон Мцаллистер
Oglas

Девојчица болује од акутне лимфобластне леукемије, врсте рака које је веома ретка и од које годишње оболи 650 људи у Великој Британији.

Прочитајте још: Овај храбри дечак је својој мајци спасио живот помоћу ИГРАЧКЕ (ФОТО)

Мама Шерон осетила је да са њеном девојчицом нешто није у реду, неколико недеља пре него што су јој лекари установили да има рак. Она је одлучила да подели срцепарајуће фотографије. Шерон из Шкотске објаснила је, како је знала да је њена ћерка болесна.

Осетила је мирис, који до тада никада није осећала и забринула се да јој ћерка има рак. Никако није могла да се отресе тог осећаја.

- Само неколико недеља, након петог одласка лекару са Каином, која пати од болова у леђима, медицински радници су саопштили родитељима најтужније вести, да њихова ћерка има рак и од тада почењиње њихова борба. Девојчица је подвргнута операцијама у борби против смртоносне болести. Мајка је описала битку своје ћерке:

- Постала је веома лоше, морала је константно да има негу, јер су јој се створили угрушци на плућима и мозгу, узроковани леком на хемиотерапију.

- Има лагани губитак памћења и сада се бори са писањем, у чему је била одлична. Често је бесна. Изгубила је способност да хода, па месецима користимо инвалидска колица. Недељама ништа не једе. Има повреду кучме и треба јој инфузија, како би кости ојачале. Тело јој је прекривено ожиљцима. 

Шерон каже да је одлучила да фотографије своје ћерке подели, како би људи видели са чиме се они суочавају и како би подставкла људе да донирају за истраживање рака код деце.

Најтеже је било од свега, да објасне малој девојчици да је тешко болесна:

- Уплашила се и стално је питала да ли ће умрети. Нисмо имали тај одговор, али чврсто смо јој обећали да неће. Имала је само осам година када је сазнала за болест и није требало да мисли о тим стварима - рекла је мајка Шерон.  

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas