Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
краљевска породица

Венчање принцезе Дајане и принца Чарлса била је права бајка, али не и њихова ПРОСИДБА! Изненадићете се колико је била све ОСИМ РОМАНТИЧНА

Можда сте очекивали да просидба у краљевској породици буде изузетно роматична, али "Истина иза њиховог венчања" говори другачије...

1647350980_profimedia-0147365549.jpg
пхото: профимедиа
Oglas

У документарном филму "Чарлс и Ди: Истина иза њиховог венчања" приказани су неки досад непознати детаљи око просидбе принца Чарлса и принцезе Дајане.

Прочитајте још: КАКО ДА УОЧИТЕ ЛАЖОВА? Психолози имају ТАЈНИ ТРИК који увек ради

Венчање принцезе Дајане и принца Чарлса била је права бајка у коју су биле упрте очи готово целог света, али према најновијим информацијама, просидба је била све, само не романтична.

Наиме у новом документарном филму Канала 5 (Цханнел 5) "Чарлс и Ди: Истина иза њиховог венчања", уредница магазина "Мајестy", Ингрид Суарс поделила је неке досад непознате детаље о не тако романтичној просидби.

Она наиме тврди да је престолонаследник предложио просидбу у дечјој соби дворца Виндсор јер делује топло и пружа осећај дома, преноси Тхе Миррор.

Прочитајте још: Пет моћних сигнала које вам шаље судбина: Указују да вам следи период ЛУДАЧКЕ СРЕЋЕ

 

Дајана је имала свега 20 година када је била добила позив да дође у дворац Виндсор, у посету која ће јој заувек променити живот. Тамо ју је дочекао принц Чарлс, који је од ње био старији 13 година и рекао јој да му је јако недостајала, пре него што ју је одвео у дечју собу, како би јој поставио питање живота. А Дајанин први одговор био је такав да је праснула у смех.

“Мислим да су то вероватно били само њени живци. Није мислила да је то најромантичнија просидба, али је имала понуду", изјавила је Ингрид.

Осим Ингрид, у филму је проговорио и стручњак за краљевску породицу и биограф Кристофер Вилсон.

"Није то очекивала и била је изненађена. Принц Чарлс је није подигао у наручје и загрлио или учинио било шта од ствари које бисмо могли да учинимо када предложимо брак ономе кога волимо. Позвао је своју маму, само да би рекао 'ето, сад сам то учинио. Замолила си ме да се оженим, и то сам урадио", открио је Кристофер.

Пре тога сусрели су се тек 12 пута, али кад је напустила дворац, Дајана је била верена за будућег краља. У једном од каснијих интервјуа, Дајана је причала о неким детаљима просидбе.

"Рекао је 'схваташ ли да ћеш једног дана бити краљица'. А ја сам му рекла 'Толико те волим, толико те волим'. Одговорио ми је реченицом 'шта год љубав значи'. Рекао је то тада. И мислила сам да је то супер, да ми је узвратио", признала је својевремено покојна принцеза Дајана.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas