· · Komentari: 0
kraljevska porodica

Venčanje princeze Dajane i princa Čarlsa bila je prava bajka, ali ne i njihova PROSIDBA! Iznenadićete se koliko je bila sve OSIM ROMANTIČNA

Možda ste očekivali da prosidba u kraljevskoj porodici bude izuzetno romatična, ali "Istina iza njihovog venčanja" govori drugačije...

1647350980_profimedia-0147365549.jpg
photo: profimedia

U dokumentarnom filmu "Čarls i Di: Istina iza njihovog venčanja" prikazani su neki dosad nepoznati detalji oko prosidbe princa Čarlsa i princeze Dajane.

Pročitajte još: KAKO DA UOČITE LAŽOVA? Psiholozi imaju TAJNI TRIK koji uvek radi

Venčanje princeze Dajane i princa Čarlsa bila je prava bajka u koju su bile uprte oči gotovo celog sveta, ali prema najnovijim informacijama, prosidba je bila sve, samo ne romantična.

Naime u novom dokumentarnom filmu Kanala 5 (Channel 5) "Čarls i Di: Istina iza njihovog venčanja", urednica magazina "Majesty", Ingrid Suars podelila je neke dosad nepoznate detalje o ne tako romantičnoj prosidbi.

Ona naime tvrdi da je prestolonaslednik predložio prosidbu u dečjoj sobi dvorca Vindsor jer deluje toplo i pruža osećaj doma, prenosi The Mirror.

Pročitajte još: Pet moćnih signala koje vam šalje sudbina: Ukazuju da vam sledi period LUDAČKE SREĆE

 

Dajana je imala svega 20 godina kada je bila dobila poziv da dođe u dvorac Vindsor, u posetu koja će joj zauvek promeniti život. Tamo ju je dočekao princ Čarls, koji je od nje bio stariji 13 godina i rekao joj da mu je jako nedostajala, pre nego što ju je odveo u dečju sobu, kako bi joj postavio pitanje života. A Dajanin prvi odgovor bio je takav da je prasnula u smeh.

“Mislim da su to verovatno bili samo njeni živci. Nije mislila da je to najromantičnija prosidba, ali je imala ponudu", izjavila je Ingrid.

Osim Ingrid, u filmu je progovorio i stručnjak za kraljevsku porodicu i biograf Kristofer Vilson.

"Nije to očekivala i bila je iznenađena. Princ Čarls je nije podigao u naručje i zagrlio ili učinio bilo šta od stvari koje bismo mogli da učinimo kada predložimo brak onome koga volimo. Pozvao je svoju mamu, samo da bi rekao 'eto, sad sam to učinio. Zamolila si me da se oženim, i to sam uradio", otkrio je Kristofer.

Pre toga susreli su se tek 12 puta, ali kad je napustila dvorac, Dajana je bila verena za budućeg kralja. U jednom od kasnijih intervjua, Dajana je pričala o nekim detaljima prosidbe.

"Rekao je 'shvataš li da ćeš jednog dana biti kraljica'. A ja sam mu rekla 'Toliko te volim, toliko te volim'. Odgovorio mi je rečenicom 'šta god ljubav znači'. Rekao je to tada. I mislila sam da je to super, da mi je uzvratio", priznala je svojevremeno pokojna princeza Dajana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.