· · Коментари: 0
КОРОНА

ИГОР има корону и открива како ИЗГЛЕДА ЖИВОТ у ковид болници у Арени - за једну ствар НИКО НИЈЕ ЗНАО (ФОТО)

Игор је у априлу са Виктором Лазићем сакупљао и однео књиге оболелима на Сајам и у Ниш, а сада се налази у Арени.

1594895553_Igor.jpg
Игор са књигом у Арени Фото: Приватна архива

- Најгора је ноћ. Светла су због болесника у разним стадијумима упаљена целе ноћи. Преостаје ми само да читам. Овим речима Игор описује како проводи време у Арени где се налази већ недељу дана пошто је и он један од оболелих.

Прочитајте још: Колективни имунитет НЕ ПОСТОЈИ! Доктор Андреј: Вирус је могао бити спречен у ЈАНУАРУ, неко ће морати 2 пута да се ВАКЦИНИШЕ

Књиге "Адлигата" у Арени

Игор Фершиши је у априлу са Виктором Лазићем у име "Адлигата" сакупио и поклонио 3.500 књига за формирање болничких библиотека у специјализованим болницама за лечење од корона вируса. За библиотеку на Београдском сајму поклонили су 1.500, а по 1.000 књига добиле су болнице у Новом Саду и Нишу.

Дочекале су га књиге које је пролетос носио на Сајам!
Собе у Арени

- Иронијом судбине када сам прошле недеље стигао у Арену пожалио сам се телефоном Виктору да ми је досадно и немам шта да читам, а нас као да је неко чуо и наше књиге сам сутрадан ујутру видео на столу - каже Игор.

Игору је око Видовдана преко ноћи скочила температура на 38 степени и пошто није падала отишао је на преглед и тестом је потврђен ковид. Има упалу плућа која заслужује болничко лечење.

Ресторан за ручак
У Арени имамо све: рендген, лабораторију...

- У Арени имамо све, од рендгена до лабораторије, пазе нас и мазе, сваког тренутка неко улази у "собу" да нам провере пулс, температуру, притисак и свака част колико брину о нама и колико су пожртвовани за наше здравље - истиче Игор.

Комплет ручак
Свака част како брину о нама!

Собе имају по девет кревета, а сама Арена је полупуна, па не влада велика гужва. Свако може да пронађе себи кутак да се осами или чита, као што Игор ради. Нажалост, већина су људи млађи од 45 година. 

Туширамо се у свлачионицама спортиста.

- За туширање користимо свлачионице страних тимова, све је чисто, храна је одлична, стиже кетеринг за сваком упаковано посебно и имамо довољно воћа и сокова - каже Игор.

Овако изгледа испред собе
У соби је по деветоро, сви су млађи људи.

Да ли је досадно? Игор каже да није, јер непрестано неко улази, јер су болесници стигли у различитим стадијумима и свако прима терапију у друго време. Разговарају, читају дневне новине, а међу њима доибају и "Вечерње Новости", али њему је била потребна књига.

Осећај укуса се вратио, осећа се добро и ускоро иде кући!

- Осећај укуса ми се вратио, лепо се опорављам и мислим да ћу после викенда отићи кући - закључује Игор.

Прочитаје још: Руски лекари спремају народ за АПОКАЛИПТИЧНУ јесен: Пратите упутства и СПАСИТЕ СЕ

Удружење "Адлигат" пет година спроводи акцију "Милион књига за Србију" и до сада су поклонили пола милиона књига библиотекама широм Србије, а међу њима 29 затвора, 50 школа и 25 болница.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.