Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

У изолованом племену жене се УДАЈУ ЗА ДЕЧАКЕ ОД 10 година: Одрасли мушкарци НЕМАЈУ ПРАВО ГЛАСА и опијају се по цео дан

На територији Индије постоји много аутохтоних племена. Најизолованије од њих је “Бондо”. До данас је племе сачувало свој традиционални начин живота, а поједине добробити цивилизације су им готово непознате. Становништво племена у једном тренутку достигло је број од 5.000, али је веома брзо почело да опада.

1699194318_9Szk9kpTURBXy9iOGViNjQ1NjljNDQwNTc2MzY4ODc3N2Q4YzFiYWIzOS5qcGeRkwLNAp4A3gABoTAF.jpg
Oglas

Племе “Бондо” живи у неприступачним планинама и говоре “ремо” језик, који се разликује од свих осталих локалних индијских дијалеката.

 

Не воле странце

Племенски мушкарци су изузетно агресивни и готово су стално пијани због даноноћног кориштења палминих вина из властите производње. Праве га од сока палме “арахнида”, чији су плодови и сировина за тзв. “бетел“.

Пијани мушкарци се стално свађају и не воле странце. Фотографисање без пристанка племенског вође је веома опасно. Убиство се овде сматра уобичајеним. Управо због тога, локални индијски затвор је препун људи из овог племена.

 

Мушкарци не живе дуго

Мушкарци се облаче исто као и обични хиндуси, у кошуље, мајице, панталоне, дхотије… Међутим, жене дуги низ векова нису мењале своје народне ношње. Носе сукње са украсима, а груди су им прекривене перлама разних боја.

Број жена у племену далеко надмашује мушкарце. То се може објаснити чињеницом да мушкарци не живе дуго. Или умиру од испијања палминог вина или у тучи. Стараца је врло мало. Муж је увек много млађи од своје жене и са 12 година већ се сматра старим, па га због тога жена у браку и дословно одгаја. Вероватно због тога, мушкарци из племена цео живот остају инфантилни и неодговорни.

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas