Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

3 САВЕТА тибетанског мудраца ДАЛАЈ ЛАМЕ за срећу у љубави: Помоћи ће вам да пронађете СРОДНУ ДУШУ

Ако мислите да за вас нема наде, послушајте савете овог мудрог човета

1660234664_Foto-Pixabay.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Уколико спадате у групу људи који су изгубили веру у љубав и мисле да се њима једноставно неће десити, погледајте шта има да поручу Далај Лама. Живот нам често поставља тешке препреке, па се може десити да с времена на време изгубите компас и да помислите како срећа просто није на вашој страни, међутим, није тако. 

Далај Лама, стари тибетански мудрац, поручује да ви сами кројите своју судбину и да морате узети контролу у своје руке.

„Велике љубави и велика достигнућа захтевају велике ризике.“

Морате бити спремни да преузмете ризике како би вам се лепе ствари догађале. Покушајте да будете отвореног ума и срца и да будете спремни да прихватите особу такву каква јесте без предрасуда. Ако будете затворени и неприступачни, другима ће деловати да нисте заинтересовани. Можда вам неко на почетку делује као да није ваш тип, али уколико му пружите шансу и ризикујете, може се десити да је то управо ваша сродна душа.

Прочитајте још: Четири знака ће доживети велике промене: Последњи СУПЕРМЕСЕЦ у 2022. стиже ДАНАС

„Не заборавите да је најбоља веза она у којој ваша узајамна љубав прелази вашу узајамну потребу.“

У свакој вези с времена на време може доћи до несугласица. Не можете очекивати да ће ваша веза увек изгледати исто. Када одређени период прође, може се десити да ствари које су вам раније биле симпатичне, сад постану иритантне. Најбитније од свега је да ваша љубав буде довољно јака да превазиђете те препреке и да на њих гледате као на нешто потпуно нормално.

 "Без обзира на врсту потешкоћа, на тежину болног искуства, ако изгубимо наду, доживели смо прави бродолом.“

Мудрац се овде надовезао на једну древну тибетанску пословицу која каже ‘Трагедија се треба користити као извор снаге’. Све лоше ствари у животу које су вам се десиле су се десиле са разлогом. Живот вам их је послао како би из њих нешто научили и како бисте из те битке изашли снажнији и мудрији. Најбитније је да никада не губите наду, јер ако то себи дозволите, онда нећете осетити истинску срећу и лепоту живљења. 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas