Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
И ТО СЕ ДЕСИЛО...

40 ГОДИНА У ВЕЗИ: Жена ушла у историју тако што се УДАЛА ЗА РУЖИЧАСТУ БОЈУ на бизарној церемонији (ФОТО)

Китен Кеј Сера је позната као „најружичаста особа на свету“ и доспела је на насловне стране 2018. године када се испоставило да је потрошила преко милион фунти на свој монохроматски дом и гардеробу.

1641727392_________________1644.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/kittenkaysera
Oglas

Сада је са својом опсесијом отишла корак даље, јер се Китен удала за ту боју, након што ју је инспирисало дете са којим је разговарала.

За церемонију, Китен је носила розе, стигла је у розе Шевролету и поклонила себи ружичасти прстен на најмање белом венчању у историји.

У објави на Инстаграму, Китен је са својим фановима поделила „највећи дан“ у свом животу, а укључила је и слике своје свадбене торте на којој је био ружичасти лабуд.

У интервјуу за телевизију, Китен је рекла да је излазила са бојом четири деценије, али је мислила да је сада прави тренутак да то постане званично.

Прочитајте још: Бивша краљица лепоте, која је постала прва жена ШЕФ МАФИЈЕ Камора, умрла у 86. години (ФОТО)

Рекла је да је идеју добила од детета које је рекло да се уда за ту боју кад је већ толико воли.

Њена љубавна афера почела је скоро случајно на њен 20. рођендан, док је покушавала да смисли шта да обуче за своју забаву. Обукла је ружичасти топ, ружичасту пуфнасту сукњу, ружичасте ципеле и ружичасте додатке.

Говорећи раније, рекла је: „Осећала сам се фантастично. Мислила сам, ако ношење ружичасте боје у тој количини може учинити да се осећам фантастично, зашто не бих носила розе сваки дан?"

„Вратити се на плаве фармерке и белу мајицу деловало ми је смешно. Нисам желела да чекам следећу специјалну прилику да се поново осећам ружичасто веродостојно. Желела сам да се осећам и изгледам лепо у ружичастом сваки дан. Продала сам свој ауто тако да сам имала довољно новца да напустим свој родни град Хјустон у Тексасу и кренем ка јарким ружичастим светлима Холивуда. Волим да кажем да сам фламинго у свету пуном голубова. Када ходам прометном улицом током јутра, сви носе сиво и црно. Нема израза, нема индивидуалности. Ипак, људи мисле да сам луда!"

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas