· · Коментари: 0
ФЕНГ ШУЈИ

5 ПРАВИЛА које морате испоштовати како би се НОВАЦ што дуже задржавао код вас

Многа сујеверја су заснована на здравом разуму

1680123736_1671954328_shutterstock_2103351050-novac-naslovna.jpg
Фото: Shutterstock

Да ли верујете да када леви длан сврби да је то знак да ћете добити новац? Као срећна новчаница која привлачи средства у ваш новчаник. Али постоје неки знаци у које треба свесно веровати - јер су разумни.

Прочитајте још: ГОДИШЊИ КИНЕСКИ ХОРОСКОП: Погледајте шта вам звезде доносе 2023. године

Текућа вода носи ваш новац са собом

Ово важи за оне који верују у Фенг шуји. Не пропуштају славине или ВЦ шоље. А пара имају у исто време, макар само зато што не преплаћују рачуне за потрошене ресурсе.

Новац воли тишину

Гласно причати о финансијама је лош знак. Шта је истина? Што се гласније радујете приходу, већи је ризик да га изгубите, на пример, захваљујући лоповима у мрачној уличици.

Прочитајте још: ЗАКОН ОГЛЕДАЛА: Све што вам смета код других је заправо пројекција вас самих

Новац треба да проведе ноћ код куће

Знак забрањује одмах трошење добијених средстава, кажу, иначе ће Универзум помислити да се журите да их се решите. Са тачке гледишта разума, ово је такође тачно: обично човек најпребрзије троши на дан плате, када се осећа као Рокфелер.

Свака соба има рачун

У идеалном случају, у црвеној коверти - ово је такође Фенг шуји. Иначе, у кинеској традицији новац се увек даје у црвеним ковертама, верује се да ће привући богатство. Па, са становишта здравог разума, ово је залиха! Ако у сваку собу ставите коверту са великим рачуном и заборавите на њих, добро ће вам доћи у тешком тренутку.

Прочитајте још: Не знате шта да гледате? Предлажемо вам: ТОП 10 ФИЛМОВА ЗА НОВОГОДИШЊЕ И БОЖИЋНЕ ПРАЗНИКЕ

Две метле у кући - до недостатка новца

Према знацима, ово је подела у приходима и сиромаштву, али по нашем мишљењу то је само расипање - зашто би некоме биле потребне две идентичне ствари? Није ни чудо што овај човек заувек нема новца.

БОНУС ВИДЕО: 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.