· · Komentari: 0
FENG ŠUJI

5 PRAVILA koje morate ispoštovati kako bi se NOVAC što duže zadržavao kod vas

Mnoga sujeverja su zasnovana na zdravom razumu

1680123736_1671954328_shutterstock_2103351050-novac-naslovna.jpg
Foto: Shutterstock

Da li verujete da kada levi dlan svrbi da je to znak da ćete dobiti novac? Kao srećna novčanica koja privlači sredstva u vaš novčanik. Ali postoje neki znaci u koje treba svesno verovati - jer su razumni.

Pročitajte još: GODIŠNJI KINESKI HOROSKOP: Pogledajte šta vam zvezde donose 2023. godine

Tekuća voda nosi vaš novac sa sobom

Ovo važi za one koji veruju u Feng šuji. Ne propuštaju slavine ili VC šolje. A para imaju u isto vreme, makar samo zato što ne preplaćuju račune za potrošene resurse.

Novac voli tišinu

Glasno pričati o finansijama je loš znak. Šta je istina? Što se glasnije radujete prihodu, veći je rizik da ga izgubite, na primer, zahvaljujući lopovima u mračnoj uličici.

Pročitajte još: ZAKON OGLEDALA: Sve što vam smeta kod drugih je zapravo projekcija vas samih

Novac treba da provede noć kod kuće

Znak zabranjuje odmah trošenje dobijenih sredstava, kažu, inače će Univerzum pomisliti da se žurite da ih se rešite. Sa tačke gledišta razuma, ovo je takođe tačno: obično čovek najprebrzije troši na dan plate, kada se oseća kao Rokfeler.

Svaka soba ima račun

U idealnom slučaju, u crvenoj koverti - ovo je takođe Feng šuji. Inače, u kineskoj tradiciji novac se uvek daje u crvenim kovertama, veruje se da će privući bogatstvo. Pa, sa stanovišta zdravog razuma, ovo je zaliha! Ako u svaku sobu stavite kovertu sa velikim računom i zaboravite na njih, dobro će vam doći u teškom trenutku.

Pročitajte još: Ne znate šta da gledate? Predlažemo vam: TOP 10 FILMOVA ZA NOVOGODIŠNJE I BOŽIĆNE PRAZNIKE

Dve metle u kući - do nedostatka novca

Prema znacima, ovo je podela u prihodima i siromaštvu, ali po našem mišljenju to je samo rasipanje - zašto bi nekome bile potrebne dve identične stvari? Nije ni čudo što ovaj čovek zauvek nema novca.

BONUS VIDEO: 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.