Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПСИХОЛОГИЈА

7 сигурних знакова да вам ПОСАО уништава живот

Сваки посао има своје предности и мане.

1609322946_Depositphotos_80379684_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Сви имају лоше дане на послу. Али ако се плашите буђења ујутро или сте редовито на рубу суза за својим столом, велике су шансе да вас посао психички уништава.

Прочитајте још: Сваког јутра радите ове ствари како бисте ПРОБУДИЛИ мозак и тело

Ејми Морин, ауторка књиге "13 правила ментално јаких људи" каже да непријатељско радно окружење чини људе јаднима, а може довести и до депресије те бројних болести узрокованих стресом.

Прочитајте још: Жене на Твитеру поделиле НАЈБИЗАРНИЈА ПИТАЊА која су им поставили партнери: "Зар циклус код жена не траје цео месец?"

- Што сте дуже у негативним мислима и непродуктивном понашању, то ћете се горе осећати, а чини се како је то зачарани круг - рекла је Ејми.

1. Не плаћају вас колико треба

Ово је прилично јасно. Не прихватате да вас неко потцењује, без обзира на обећања о неким будућим повишицама.

2. Немате прилику за напредовање

Посао вам није лош, али ви желите више и не чини се да на тренутном радном месту можете да напредујете. У том случају прилику за напредовање потреажите на новом послу.

Прочитајте још: Качите ли превише фотографија на друштвене мреже? Ево шта то говори о вама

3. Одлазак на посао вам пада тешко

Свако јутро вам долази идеја да се јавите како сте болесни, а у исто време тражите разлоге само да се уверите да морате да устанете.

4. Само да вам прође дан

Напети сте кад је потребно да савладате нове вештине што  је сасвим у реду, али ако вам је баш све тешко, онда сте вероватно на погрешном послу.

Прочитајте још: Интелигентним људима ова ствар пада најтеже

5. Шеф вас стално критикује

Вама је можда све у реду, а у исто време шефови се не слажу са тим, јер вас константно запљускују критиком. 

6. Не поносите се својим послом

Када сте у друштву и крене прича о послу, вама пада на памет да само што брже попијете пиће и да одете кући. Поред тога што немате забавних прича још је лошија ситуација ако радите посао којег вас је срам.

Прочитајте још: Са 26 година дијагностикован јој је рак дојке, а сада чека НАЈЛЕПШИ ПОКЛОН који није могла ни да замисли

7. На послу не учите ништа ново

На сваком новом послу би требали да будете упорни и жељни око упијања нових знања и вештиња. Међутим, ако ништа не учите на тренутном, зашто се још тамо?

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas