Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОСАО

АРОГАНТНОЈ особи не изговарајте реченицу "извини што те прекидам", реците јој ОВО

Арогантни људи имају ниско самопоштовање, желе да се хвале и немају емпатију. Ево како да изађете на крај са њима.

1594540047_Depositphotos_198494636_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Није увек једноставно комуницирати са арогантним људима, али некад не можете да их избегнете, па је важно да умете да се носите са њима. Морате да знате да је њихово понашање укорењено у ниском самопоштовању, великој жељи за хвалисањем и недостаку емпатије, пише Psychology тoday.

Прочитајте још: Научници потврдили: Жене МОРАЈУ да СПАВАЈУ ДУЖЕ од мушкараца! Ево и зашто

Важно је прихватити чињеницу да нечија ароганције нема никакве везе са вама. Ништа што сте урадили или намеравате да урадите није разлог да неко буде такав. Прихватање туђе супериорности не значи да морате да се осећате инфериорно.

Пре сусрета са арогантном особом одредите колико ћете јој времена поклонити.

Међутим, понекад је добро подсетити арогантну особу да нико не зна баш све и избегавајте реченице попут - "извини што те прекидам, "можда ниси хтео да звучиш арогантно и да ме повредиш"...

Такође, нисмо увек у ситуацији да бирамо са ким ћемо радити, али можемо да поставимо границу у комуникацији.

Прочитајте још: СВЕ жене ТРАЧАРЕ: Ево које то раде НАЈВИШЕ, колико сати дневно и на КОЈИМ МЕСТИМА

Пре састанка са таквом особом, одредите колико ћете јој времена посветити и о чему ћете раговарати. Морате бити промишљени, не дозволите да вас избаци из такта и извуче најгоре из вас, већ контролишите своје реакције.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas