Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БАКА (77) одлучила да поново "стане на луди камен": Шокирала "младожењом" - "Ово је нешто ново за мене"

Госпођа Дороти је показала да је све могуће

1684401401_Untitled.jpg
Фото: Јутјуб/принтскрин/ КЦЕН Неwс
Oglas

Бела хаљина, вео и букет, али на овом венчању је недостајало нешто веома битно.

Једна 77- годишња жена испричала је како се удала за љубав свог живота - за себе! Дороти Доти Фидели се у суботу венчала у дому за старе О'Банон Терас у Гошену у Охају са пријатељима и члановима породице који су гледали ову соло-церемонију.

Мајка троје деце и бака се једном удала 1965. године након брзе церемоније без било каквих свечаности. Међутим, развела се девет година касније.

Након што се одрекла мушкараца, идеја да се уда за себе пала јој је на памет док је била у цркви.

Она је за Тодаy.цом рекла: "Са собом сам вец́ 40 година. Један дан у цркви ми је пало на памет нешто што би требало да урадим нешто посебно за себе. Рекла сам, знаш шта, урадила сам све остало. Што да не? Ја ц́у се удати за саму себе."

Након што је смислила концепт самосталног венчања, Фидели је питала Роба Гајгера, управника у њеном дому за старе, да ли би он обавио церемонију.

Иако је у почетку био запањен њеним предлогом, полако је прихватио ту идеју и помислио да би то био добар начин да ода почаст Фидели која је "веома невероватна жена" и "увек је мислила на друге".

Фиделиној ц́ерки, Дони Пенингтон, такође се допала идеја о самосталном венчању и она је отишла да набави хаљину, обави кетеринг и украси место уочи великог догађаја. Као и свака млада на њен велики дан, Фидели је рекла да је осетила мешавину нервозе и узбуђења.

Објаснила је: "Ово је нешто ново за мене. Никада се раније нисам овако удавала."

"За мене је то емотивно јер је ово нешто што сам одувек желела.", рекла је она.

Фиделијино венчање одржано је у 15 часова у сали Дома пензионера. Док се пресвлачила у свадбену одору са потпуно новим белим патикама, пензионерка је узвикнула: "Никад нисам мислила да ц́у овако лепо изгледати као невеста."

Фото: Јутјуб/принтскрин/ КЦЕН Неwс

Менаџер дома за старе Гајгер рекао је да каснија удаја у животу није први сан који је Фидели испунила током свог боравка у установи.

Пре само неколико година сама је научила да чита тако што је остајала будна до "ситних сати" да учи.

"Сада читам више него икада, и треба ми неко време да прочитам само једну страницу, али настављам да читам док не помислим да сам добио сваку реч", рекла је. Тренутно први пут чита Библију.

Дајући наду другима који тек треба да се венчају или желе своје венчање из снова, она је закључила: "Љубав, љубав је најважнија ствар на овом свету, а ако волите Бога и волите себе, овај свет ц́е бити поље ружа. Ако то није у картама... онда постоји нешто што ц́е вас усрец́ити... и испунити вашу душу."

Затим је наставила."Налазим се на тачки свог живота у којој се сада ради о мени. Моја деца су добро, а моји унуци, једно од њих ц́е имати бебу... а ја имам тројке које су све завршиле факултет. Дакле, мој је ред да радим оно што желим.", рекла је Дороти.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas