Oglas
· · Komentari: 0

BAKA (77) odlučila da ponovo "stane na ludi kamen": Šokirala "mladoženjom" - "Ovo je nešto novo za mene"

Gospođa Doroti je pokazala da je sve moguće

1684401401_Untitled.jpg
Foto: Jutjub/printskrin/ KCEN News
Oglas

Bela haljina, veo i buket, ali na ovom venčanju je nedostajalo nešto veoma bitno.

Jedna 77- godišnja žena ispričala je kako se udala za ljubav svog života - za sebe! Doroti Doti Fideli se u subotu venčala u domu za stare O'Banon Teras u Gošenu u Ohaju sa prijateljima i članovima porodice koji su gledali ovu solo-ceremoniju.

Majka troje dece i baka se jednom udala 1965. godine nakon brze ceremonije bez bilo kakvih svečanosti. Međutim, razvela se devet godina kasnije.

Nakon što se odrekla muškaraca, ideja da se uda za sebe pala joj je na pamet dok je bila u crkvi.

Ona je za Today.com rekla: "Sa sobom sam već 40 godina. Jedan dan u crkvi mi je palo na pamet nešto što bi trebalo da uradim nešto posebno za sebe. Rekla sam, znaš šta, uradila sam sve ostalo. Što da ne? Ja ću se udati za samu sebe."

Nakon što je smislila koncept samostalnog venčanja, Fideli je pitala Roba Gajgera, upravnika u njenom domu za stare, da li bi on obavio ceremoniju.

Iako je u početku bio zapanjen njenim predlogom, polako je prihvatio tu ideju i pomislio da bi to bio dobar način da oda počast Fideli koja je "veoma neverovatna žena" i "uvek je mislila na druge".

Fidelinoj ćerki, Doni Penington, takođe se dopala ideja o samostalnom venčanju i ona je otišla da nabavi haljinu, obavi ketering i ukrasi mesto uoči velikog događaja. Kao i svaka mlada na njen veliki dan, Fideli je rekla da je osetila mešavinu nervoze i uzbuđenja.

Objasnila je: "Ovo je nešto novo za mene. Nikada se ranije nisam ovako udavala."

"Za mene je to emotivno jer je ovo nešto što sam oduvek želela.", rekla je ona.

Fidelijino venčanje održano je u 15 časova u sali Doma penzionera. Dok se presvlačila u svadbenu odoru sa potpuno novim belim patikama, penzionerka je uzviknula: "Nikad nisam mislila da ću ovako lepo izgledati kao nevesta."

Foto: Jutjub/printskrin/ KCEN News

Menadžer doma za stare Gajger rekao je da kasnija udaja u životu nije prvi san koji je Fideli ispunila tokom svog boravka u ustanovi.

Pre samo nekoliko godina sama je naučila da čita tako što je ostajala budna do "sitnih sati" da uči.

"Sada čitam više nego ikada, i treba mi neko vreme da pročitam samo jednu stranicu, ali nastavljam da čitam dok ne pomislim da sam dobio svaku reč", rekla je. Trenutno prvi put čita Bibliju.

Dajući nadu drugima koji tek treba da se venčaju ili žele svoje venčanje iz snova, ona je zaključila: "LJubav, ljubav je najvažnija stvar na ovom svetu, a ako volite Boga i volite sebe, ovaj svet će biti polje ruža. Ako to nije u kartama... onda postoji nešto što će vas usrećiti... i ispuniti vašu dušu."

Zatim je nastavila."Nalazim se na tački svog života u kojoj se sada radi o meni. Moja deca su dobro, a moji unuci, jedno od njih će imati bebu... a ja imam trojke koje su sve završile fakultet. Dakle, moj je red da radim ono što želim.", rekla je Doroti.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas