Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Бизарно венчање: Јапанац оженио холограм који је пратио ЛЕЈДИ ГАГУ на турнеји! (ВИДЕО)

Најбизарније венчање

1651229371_hologram.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/Тхе Сун
Oglas

Јапанац Акихикио Кондо, већ десет година је у "вези" са измишљеном компијутерском фикцијом Лејди Гаге, која је поп певачицу пратила на турнејама, а недавно је одлучио и да се ожени са њом.

Прочитајте још: У мозгу су му открили невиђену ствар, а његова тајна запрепастила је све: Ово је најсрећнији човек на свету (ВИДЕО)

Иако је на церемонију позвао пријатеље и породицу, нико од њих се није појавио, већ су венчању присуствовали потпуни странци или вирални пријатељи којих је било четрдесетак.

Упркос чињеници да је свестан да је његова сада већ законита супруга, нестварна, он каже да према њој има снажне емоције и наглашава да га је ова 16-годишња девојчица са ненскопавом боје косе извукла из депресије.

Он се у њу "заљубио" 2008. након што је на послу трпео озбиљно психичко злостављање, због чега је упао у кризу. У том тренутку је схватио да не жели партнера у људском облику, као и да је раније већ почео да осећа необичне емоције према измишљеним ликовима, као и да себе сматра покретачем људи који се изјашњавају као "фиктосексуалци".

Пре пет година, Кондо је био одушевљен, јер је јер се на тржишту појавила нова машина, која је власницима омогућила да своје мале интеракције са измишљеним ликовима, имају путем холограма. 

У склопу маркетиншке ове машине, отворена је канцеларија у којој су људи могли да поднесу неслужбене захтеве за венчање. Мику је била на листи, те ју је он касније запросио, на што је она пристала уз молбу да је третира добро.

Хатсуне Мике је иначе познато име љубитељима аниме и јапанске културе. Изворно створена као синтетски глас, користећи Yамахину технологију синтесајзера за певање, приказана је у људском облику у манга и аниме серијама, видео-играма и рекламама. Сада има масу пратилаца и била је с Леди Гагом на њеној турнеји АРТПОП Балл 2014. године.

Нажалост, јапанске новине Маиницхи поделиле су тужну вест како Кондо више не може да разговара са својом женом, јер је обустављена подршка за софтвер Гатебокс.

Прочитајте још: Зашто НИКАДА не би требало да спавате током полетања и слетања авиона?

- Моја љубав према Мику није се променила. Одржао сам церемонију венчања, јер сам мислио да бих могао бити с њом заувек - закључио је овај необични Јапанац.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas