Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БРЗИ ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Изаберите животињу и сазнајте своју главну карактерну особину

Биће вам потребно само неколико секунди

1682698526_test-licnosti-zivotinje.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У овом тесту можете сазнати каква је ваша личност тако што бирате једну животињу која симболизује одређену особину.

Овај тест личности постао је популаран на друштвеним мрежама, а многи истичу како је тачно погодио њихову главну карактерну црту. На ТикТок-у овај тест личности поставила је госпођа Хедије Сафијари.

Брз тест личности, који ће вам помоћи да спознате своју личност. Постоји веома велико дрво банане и има четири животиње – лав, шимпанза, веверица и жирафа.

Они се такмиче ко најбрже може да убере банану са дрвета. Шта мислите ко ће да победи?

Тест се заснива на једној једноставној поставци. Свака животиња симболизује нешто, а она коју сте изабрали открива пуно о вашој личности.

Решење:

Ако је ваш одговор ЖИРАФА - ви сте особа која се увек води логиком. У животу не препуштате ништа случају и емоције држите под контролом. Ваша снага је ум, а пре сваке одлуке добро размислите о свим опцијама и солуицијама, а тек онда правите први корак.

Ако је ваш одговор ВЕВЕРИЦА - ви сте вечити оптимиста. Упркос свим изазовима који вас снађу, увек мислите да ће све да буде у реду. Баш то вам помаже да сачувате ведрину духа, младоликост и здравље. Гледате живот са позитивне стране, па је за вас само небо граница.

Ако је ваш одговор ШИМПАНЗА - Ви сте мудри мислилац. Код вас је све у животу добро испланирано, а из прошлости само учите. Свакао искуство за вас је важна лекција. Имате сјајан интелект и знате како да у животу добијете оно што желите.

Ако је ваш одговор ЛАВ - ви сте ватрени борац који се не плаши изазова. Ово су људи који из сваке невоље изађу јачи и још спремнији да остваре своје циљеве. Имате челичну вољу, велику мотивацију и храброст. Иако делујете хладно и строго, унутра је меко и нежно срце.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas