Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЧУДНОВАТЕ СМРТИ: Сваке године, гомиле Јапанаца се удави пиринчаним колачем и то је само ВРХ ЛЕДЕНОГ БРЕГА

Јапанске новине су својевремено известиле да је 128 људи примљено у болницу након што су се давили колачима, а деветоро је преминуло.

1635941262_man-g7ebfce235_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Најчудније смрти широм света се бележе из године у годину, а за вас смо извојили неколико најбизарнијих.

Прочитајте још: Због чега су Бугари ТРЉАЛИ ЦВЕТОВЕ ВИСИБАБЕ о чело? Пет старих лекова који се примењују и данас

Најчудније смрти широм света

Кобна трансплантација

Две особе су преминуле након трансплантације бубрега у децембру 2013. године, након што су примили органе од донора који је био алкохоличар, а којег су друге болнице одбиле. Мозак Роберта Стујуарта (67) и дарена Хјуа (42) инфициран је паразитом који је дошао кроз орган донора.

Крадљивац књиге

Када је књига нестала из сеоске библиотеке у Кенији, директор школе је ангажовао локалну вештицу да направи напитак који ће открити лопова. "Возач школског (33) аутобуса је изазван да попије напитак како би доказао своју невиност" рекао је Симон Кирагу, шеф полицијске станице. Возач је колабирао и преминуо на лицу места.

Фото: Пиксабеј

Морфијум за бебу

Стефани Грин (39) из Јужне Каролине, осуђена је на 20 година затвора за убиство своје бебе. Девојчица је преминула након што је предозирана морфијумом, који је добила преко мајчиног млека. Алексис је рођена здрава, али је нађена мртва у родитељском кревету, само 46 дана након рођења, у новембру 2020. године. Ово је први пут да је мајка детета процесуирана за убиство детета преко супстанце која је пренета преко мајчиног млека.

Проклети гроб

Плачкаш гробница, Џет Минг (26), преминуо је након што је део гроба, старог 3.000 година пао на њега и пријатеља у Хјањангу у Кини.

Несрећа на плажи

Адам Пие (26) ископао је 3 метра дубоку рупу у песку, на плажи у Северној Калифорнији. Међутим, песак је почео да се обрушава на младића и закопао га живог. Око 30-ак људи је у паници покушало да га ископа, али младићу није било помоћи.

Штуцање може бити опасно

Амерички војник је признао да је случајно упуцао пријатеља, које је покушао да прекине штуцање тако што ће га препасти. Мислио је да су у пушци "ћорци", али то није био случај. Осуђен је на 3,5 године на војном суду у Тексасу.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas