Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли сте ПРИРОДНИ ВОЂА или ЗАНЕСЕЊАК? Један поглед на слику открива ваш тип личности

Оптичке илузије осим што су забавне, често могу открити и понешто о нашој личности

1654174410_dihasuihf.jpg
Фото: Принтскрин
Oglas

Способност да се самоуверено говори у јавности. Увек преузима контролу у групном окружењу. Никада не бежи од одговорности.

Тако бисте описали природног вођу, зар не?

Па, ако никада нисте били сигурни да ли испуњавате критеријуме, ова оптичка илузија која вам може бацити мало светла на то.

Једна компанија радила је са психологом како би дошла до ове компјутерски генерисане слике која открива МНОГО о особи која је гледа.

Прочитајте још: Само 1% људи може да уочи СЛОНА на слици: Да ли сте међу њима?

Према експерту, људи генерално спадају у три категорије – или сте „мислилац великих слика“, особа „го то“ или „пословни креативац“.

Ако на овој фотографији видите само наборани комад црне свиле, то значи да спадате у прву.

Експерт тврди да су „Мислиоци велике слике“ природно пажљивији људи и да не брину о малим детаљима.

Ови типови радника се ослањају на своје инстинкте када је у питању решавање проблема - уместо да приступе проблемима са планом игре.

Али ако видите лице пса на фотографији, стручњак каже да сте тип „го то“ са инхерентним природним способностима лидерства.

Осим што су емоционално интелигентни, ови људи су обично најенергичнији у тиму и знају како да извуку најбоље из људи.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas