Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДЕВОЈКА (25) ПОЧАСТИЛА бескућника вечером, ОН ЈЕ ЗАКЛАО: Разлог његовог потеза је СТРАВИЧАН!

Тело је било масакрирано до те мере да нису дозволили њеном оцу да је види

1626267704_arhiva.jpg
ФОТО: Архива новости
Oglas

Кортни Херон (25) почастила је вечером бескућника Хенрија Хемонда (27), а уместо захвалности за диван гест, добила је жестоке батине касније у парку, као и забодену гранчицу дрвета у врат, након чега је преминула.

Након што се догодио злочин, полиција је тражила снимке са надзорних камера из ресторана. На снимцима се види како Кортни опуштено ћаска са Хенријем, а заједно су вечерали и пили пиво.

Хенри Хемонд је од маја 2019. бескучник, а пре тога ослобођен је из затвора након што је задавио бившу девојку и претио јој ножем.

Када су изашли из ресторана у Брунсвику у Асутралији, Хемонд ју је одвео до парка Мелбурн Ројал, где ју је крвнички претукао и заклао.

Полицији је током хапшења објашњавао да је те вечери имао заблуду да је познаје из прошлог живота у којем му је убила супругу.

Повреде главе девојке биле су толико језиве да њеном ожалошћеном оцу Џону Херону нису дозволили да види тело, нити да идентификује ћерку.

– Тело моје ћерке било је покреивено чаршавом, а све што сам могао да урадим било је то да јој додирнем ногу – рекао је Херон за Нине Неwс Ацуррент Аффаир.

Како преносе медији, Кортни се и сама понашала као бескућница, спавала је у парковима, а полиција је рекла да је имала проблема са дрогом и менталним здрављем.

– Бескућништво јечест фактор који иде уз та два изаова у животу. Колико нам је познато, Кортни је волела да спава ван куће, често на улици у парковима. Пост-мортум прегледом утврђено је да је умрла од страшног ударања. То је једини начин да се опише њена смрт – рекао је инспектор Ендрју Стемпер, који је водио ову истрагу.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas